aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυτά είναι τα δεδομένα με τον Γιάκολις

Αυτά είναι τα δεδομένα με τον Γιάκολις

Στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα», μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για την χθεσινή νίκη επί του Εθνικού (πατήστε εδώ): «Έπρεπε να επιστρέψουμε με θετικό αποτέλεσμα μετά τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις. Κάναμε το αυτονόητο, συνδυάσαμε καταιγιστική εμφάνιση και νίκη. Τα στατιστικά μας παιχνίδι με παιχνίδι είναι ασύλληπτα. Πάθος για διάκριση σημαίνουν αυτά τα στατιστικά, η ομάδα παλεύει για να πετύχει τους στόχους της».

Για την μετεγγραφική του Ιανουαρίου: «Θεωρώ ότι είμαστε πλήρης, για την ώρα δεν υπάρχει σκέψη για μετεγγραφική ενίσχυση. Επέστεψε και ο Μπεντόγια ο οποίος είναι σημαντικός, σπουδαίος παίχτης και θα βοηθήσει με τη δική του παρουσία στο Κολόσσι. Αν προκύψει προσθήκη, θα πρέπει να αποδεσμευτεί κάποιος, και δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος ποδοσφαιριστής ο οποίος μπορεί να περάσει την πόρτα εξόδου. Ο Πίττας, ο Πολίτσι, ο Αγγελή και πολλοί άλλοι ψάχνουν την δική τους ευκαιρία, υπάρχουν 8-10 παίχτες που δεν έχουν αγωνιστεί αλλά ο προπονητής μας τους πιστεύει πολύ».

Για τον Γιάκολις (σ.σ. δανεικός από την Στεάουα Βουκουρεστίου): «Είναι η ερώτηση των ημερών. Είναι και παράδειγμα για να κάνουν υπομονή οι φίλαθλοι. Ο προπονητής μας δουλεύει με ένα συγκεκριμένο τρόπο και κερδίζει τους ποδοσφαιριστές. Πρέπει  να τον παραχωρήσει η Στεάουα, και δεν εξαρτάται απολύτως από εμάς. Eπιθυμεί να μείνει όμως είναι νωρίς ακόμα για οτιδήποτε. Πρέπει να μεγαλώσει περισσότερο το δείγμα. Είναι σημαντική η επιθυμία του, τον έχει βοηθήσει και ο Μάγκλιτσα. Δεν μπορούμε να δεσμευτούμε από τώρα, εξαρτάται και από την Στεάουα. Υπάρχει ένα ποσό, αλλά αυτά διαπραγματεύονται και διαφοροποιούνται κατά τη διάρκεια των συζητήσεων. Νιώθει ευτυχισμένος και θεωρώ ότι το πιο σημαντικό είναι ότι έχει εγκλιματιστεί».

Έτσι γίνεται ο Γιάκολις μόνιμος κάτοικος Λιμανιού!

Για το παιχνίδι με την Πάφος: «Είναι δύσκολο παιχνίδι, έδειξε ότι διεκδικεί βαθμούς, έχει ένα δυνατό σύνολο. Για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα και πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε τη νίκη».

Για τον κόσμο (πατήστε εδώ): «Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του κόσμου, όμως αξίζει τον κόπο να έρθεις να χειροκροτήσει αυτούς του παίχτες. Θα το δούμε και σήμερα αυτό, πώς να δώσουμε το ερέθισμα στον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Πρέπει να ξεσηκωθούν για να στηρίξουν την ομάδα η οποία προσπαθεί να εκπληρώσει τους στόχους της».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ