aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑφρικανός δισεκατομμυριούχος θέλει να αγοράσει την Άρσεναλ!

Αφρικανός δισεκατομμυριούχος θέλει να αγοράσει την Άρσεναλ!

Έτοιμος να αγοράσει την Άρσεναλ φαίνεται να είναι ο δισεκατομμυριούχος Αλίκο Ντανγκότε, ο όποιος σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο «Bloomberg», έχει περιουσία που αγγίζει τα 10,9 δισεκατομμύρια ευρώ, κατέχοντας παράλληλα την πρώτη θέση στην λίστα του «Forbes» με τους πλουσιότερους Αφρικανούς του πλανήτη.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Ντανγκότε θα αγοράσει την Άρσεναλ, καθώς για αυτόν δεν αποτελούν πρόβλημα τα λεφτά. Σε τρία ή τέσσερα χρόνια θα το κάνει. Όταν ξεμπερδέψει με τις άλλες επιχειρηματικές του υποχρεώσεις, θα κινήσει τις διαδικασίες για να πάρει στην κατοχή του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Άρσεναλ», αναφέρει το δημοσίευμα του αμερικανικού δικτύου που περιέχει ένα μικρό μέρος της συνέντευξης του Ντανγκότε.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Νιγηριανός επιχειρηματίας προσπάθησε να αγοράσει τους «κανονιέρηδες» και το 2010, όμως η απάντηση της τότε διοίκησης ήταν αρνητική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ