aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Αφού δίνουν 110.000.000 ευρώ, ας πάρουν τον Κέιν»!

«Αφού δίνουν 110.000.000 ευρώ, ας πάρουν τον Κέιν»!

Ο Γουέιν Ρούνεϊ ήταν επί σειρά ετών μία βασική μονάδα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι έδειξε την αντίθεσή του για την πίεση στην απόκτηση του Σάντσο. Μάλιστα, τόνισε πως αυτό που χρειάζεται η ομάδα του Σόλσκιερ είναι έναν Χάρι Κέιν.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Ο Τζέιντον Σάντσο είναι ένας κορυφαίος παίκτης, αλλά μου φαίνεται παράξενο το γεγονός πως βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Γιατί σκέφτονται να δώσουν 110 εκατ. ευρώ για κάποιον με παρόμοιο ταλέντο με αυτούς που έχουν ήδη στο ρόστερ; Η Γιουνάιτεντ έχει τον Μάρκους Ράσφορντ και τον Αντονί Μαρσιάλ και αν έρθει ο Σάντσο τι θα γίνει με τον Μέισον Γκρίνγουντ, που παίζει στην ίδια θέση και έχει παρόμοια ηλικία; Θα προτιμούσα το ποσό των 110 εκατ. ευρώ να το διαθέσουν για τον Χάρι Κέιν. Ναι, θα ήταν δύσκολο να αποκτήσουν τον Κέιν, ίσως και απίθανο, αλλά η Γιουνάιτεντ είναι ένας σύλλογος που θα πρέπει πάντα να προσπαθεί να υπογράψει τους καλύτερους παίκτες και ο Κέιν είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ