aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑφιονισμένη Άρσεναλ! (videos)

Αφιονισμένη Άρσεναλ! (videos)

Το δικαίωμα να ονειρεύεται ακόμα και τίτλο διατήρησε ζωντανό η Άρσεναλ. Κάνοντας πλάκα στη Σουόνσι, οι «κανονιέρηδες» τη σάρωσαν με 4-0 μέσα στο Κάρντιφ και μείωσαν στους πέντε πόντους τη διαφορά από την κορυφή.

Με τον Ζιρού να συνεχίζει σε διαβολεμένη φόρμα (σ.σ. σκόραρε για πέμπτο σερί ματς) τους γηπεδούχους να σκοράρουν δυο φορές σε… λάθος εστία (Κορκ και Νότον) και τον Σάντσες να κλείνει το σκορ, η ομάδα του Βενγκέρ έφτασε στη νίκη που της επιτρέπει να περιμένει απώλειες της Τσέλσι στο Λέστερ.

Την ίδια ώρα, η Γουέστ Χαμ ξεπερνούσε το κύμα εσωστρέφειας από το θέμα Παγιέ και καθάρισε την Κρίσταλ Πάλας στο λονδρέζικο ντέρμπι. Ενώ οι οπαδοί στην εξέδρα αποδοκίμαζαν άγρια τον Γάλλο, οι Φεγκουλί, Κάρολ και Λαντσίνι (ο δεύτερος με εκπληκτικό γκολ) υπέγραφαν τη μεγάλη επικράτηση με 3-0.

Αντίθετα, η Σαουθάμπτον συνέχισε να βυθίζεται και έπεσε θύμα (και) της Μπέρνλι. Οι παθιασμένοι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν για μια ακόμη φορά τη φοβερή τους έδρα (τις οκτώ νίκες έφτασαν εκεί) και χάρη σε γκολ του Μπάρτον, ανάγκασαν τους «αγίους» στην τέταρτη συνεχόμενη ήττα τους (1-0).

Τη μεγαλύτερη νίκη της ημέρας ωστόσο την πέτυχε η Χαλ -και μάλιστα με ανατροπή! Παρόλο που έμεινε πίσω μόλις στο 3’ από την Μπόρνμουθ, η ομάδα του Μάρκο Σίλβα γύρισε το ματς (με δυο γκολ του Ερνάντες) και εντέλει πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο έπειτα από εννέα ματς (3-1).

Κατά τ’ άλλα, η Στόουκ ξαναβρήκε τη φόρμα της και με πρωταγωνιστή τον Αρναούτοβιτς, καθάρισε 3-1 τη Σάντερλαντ στο «Stadium of Light». Όσο για τις Γουότφορντ και Μίντλεσμπρο, επιβεβαίωσαν την απογοητευτική τους κατάσταση, μένοντας μάλλον αναμενόμενα στο 0-0.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ