aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑφήνει ανοιχτό το παράθυρο

Αφήνει ανοιχτό το παράθυρο

Από τη στιγμή που υπάρχει περιθώριο μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου για την απόκτηση παικτών με υποσχετική, η Νέα Σαλαμίνα αφήνει ανοικτό το παράθυρο για τέτοια μετεγγραφή. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται όχι για έναν αλλά για δύο ποδοσφαιριστές που ανήκουν σε άλλες κυπριακές ομάδες.

Συγκεκριμένα, φαίνεται να χτύπησαν την πόρτα του Απόλλωνα για την παραχώρηση του νεαρού μέσου Αλασταΐρ Ρέινολντς με τη μορφή δανεισμού, ενώ προσέγγισαν και τον εκπρόσωπο του Μπλάτι Τουρέ για να δουν τις προθέσεις του παίκτη. Εξελίξεις αναμένονται σύντομα.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, σήμερα είναι προγραμματισμένο το φιλικό με την ΑΕΛ στο «Αμμόχωστος» (17.30), μέσα από το οποίο όλοι οι παίκτες θα προσπαθούν να κρατηθούν σε αγωνιστική εγρήγορση ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος. Αναμένεται ότι θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και οι Κούσουλος, Μιντίκκης και Ρόκα για να διαπιστωθεί ο βαθμός ετοιμότητάς τους, ενώ ο Σανγκόι δύσκολα θα αγωνιστεί μιας και ακόμη ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ