aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAεράτη η Πάρμα

Aεράτη η Πάρμα

Με τρελή ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Ιντερ στο Μιλάνο, η Πάρμα υποδέχθηκε την Κάλιαρι και δε δυσκολεύτηκε να πάρει δεύτερο σερί τρίποντο, κάνοντας ευτυχισμένους τους οπαδούς της με τον τρόπο με τον οποίο μπήκε στο φετινό πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι είδαν τον βοηθό να ακυρώνει σωστά για οφσάιντ το γκολ του Ινγκλέζε στο 14′ με κεφαλιά αλλά στο 20′ ο ίδιος παίκτης βρήκε ξανά δίχτυα, αποφεύγοντας και τον τερματοφύλακα αυτή τη φορά, για το 1-0.

Το πρώτο 45λεπτο ήταν πολύ καλό για την Πάρμα αφού δεν επέτρεψε ούτε ένα σουτ εντός εστίας στην Κάλιαρι και το δεύτερο άρχισε… με τρέλα! Στο 47′ ο Ζερβίνιο πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή της ομάδας του, έβαλε το τούρμπο και έτρεξε 60 μέτρα με την μπάλα χωρίς να προβληματιστεί καν για το αν υπήρχαν αντίπαλοι δίπλα του ή μπροστά του, τελειώνοντας την κούρσα με σουτ δοκάρι και μέσα για το 2-0! Σκορ που θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο αφού οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες στη συνέχεια αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ