aekaelakritasanorthosisapoelapollonarisdoksakarmiotissasalaminaomonoiaolympiakosparalimnipafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«ΑΕΛισμό πούλησαν πολλοί, αλλά στην τελική το θέμα τους ήταν τα λεφτά»

«ΑΕΛισμό πούλησαν πολλοί, αλλά στην τελική το θέμα τους ήταν τα λεφτά»

Η διοίκηση της ΑΕΛ μέσω της πιο κάτω ανακοίνωσης απαντά στις κατηγορίες του Λούκας Σόουζα.

Ανακοίνωση: «Η υπόθεση ΑΕΛ – Λούκας Σόουζα εδώ και λίγο καιρό έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Τα επικοινωνιακά τεχνάσματα από την πλευρά του ποδοσφαιριστή συνεχίζονται και προειδοποιούμε ότι τοποθετούμαστε δημόσια για τελευταία φορά.

Οι “συνεργάτες” του στην Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό επέλεξαν να δημοσιεύσουν την ανακοίνωση που προφανώς έγραψαν εδώ και κάποιες ημέρες με την πρώτη ευκαιρία που θα τους δινόταν, την επόμενη δηλαδή μιας ήττας της ομάδας μας σε ένα ντέρμπι, αφού έτσι θεωρούν ότι θα πλήξουν την πλευρά της ΑΕΛ.

Η ΑΕΛ δεν πρόκειται να μπει στο κυνήγι εντυπώσεων που επιδιώκει η πλευρά του ποδοσφαιριστή αλλά και άλλοι “καλοθελητές” οι οποίοι πιθανότατα να επιθυμούν τον αποπροσανατολισμό του κόσμου από άλλα γεγονότα.

ΑΕΛισμό πούλησαν πολλοί, αλλά στην τελική το θέμα τους ήταν μόνο τα λεφτά.  Η ΑΕΛ ξεκαθαρίζει ρητά και κατηγορηματικά προς όλους, ότι θα διεκδικήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματα της στα αρμόδια δικαστήρια.

Υ.Γ. Όταν συνεχώς επικαλείσαι Τον Θεό καλό είναι να αποφεύγεις τα ψέματα αλλά και να γνωρίζεις τουλάχιστο τις 10 εντολές. “Ου ψευδομαρτυρήσεις κατά του πλησίον σου μαρτυρίαν ψευδή”».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ