aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Ζουν το σήμερα, αναπνέουν για το αύριο

ΑΕΛ: Ζουν το σήμερα, αναπνέουν για το αύριο

Οι οπαδοί της ΑΕΛ ζουν… στο δικό τους κόσμο από το βράδυ της περασμένης Τετάρτης και εξακολουθούν να απολαμβάνουν την επιτυχία της ομάδας τους. Το κύπελλο περνά από χέρι σε χέρι σε κάθε ευκαιρία.

Είχαν το δικαίωμα να πανηγυρίσουν και άλλα τρόπαια πριν από το κύπελλο που κατέκτησαν την περασμένη Τετάρτη, όμως όλα ανήκουν στο παρελθόν. Η ιστορία γράφει πως χάθηκε μισή ντουζίνα τελικών Κυπέλλου (με Ανόρθωση, ΑΕΚ, Πέγεια, Ομόνοια, Απόλλων και ΑΠΟΕΛ), όμως η 22α Μαΐου 2019 έμεινε στην ιστορία. Μέσα σε επτά χρόνια, η ΑΕΛ κέρδισε ένα πρωτάθλημα, ένα σούπερ καπ και ένα κύπελλο.

Μία σεζόν ήταν δευτεραθλήτρια, συμμετείχε σε τέσσερις τελικούς κυπέλλου, ενώ αγωνίστηκε τρεις φορές στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, άλλη μία στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ έλαβε μέρος μία φορά στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Στα μέσα της επταετίας «πληγώθηκε» από την περιπέτεια με το χαμένο πρωτάθλημα και τη διακοπή του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ τον Μάιο του 2014 λόγω μιας κροτίδας. Περασμένα, ξεχασμένα. Στην ΑΕΛ ζουν το τώρα και αναπνέουν για το αύριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ