aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Ύστατη προσπάθεια να αποτρέψουν το διοικητικό αδιέξοδο

ΑΕΛ: Ύστατη προσπάθεια να αποτρέψουν το διοικητικό αδιέξοδο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Λίγες μόνο μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, η κατάσταση στο ιστορικό σωματείο της ΑΕΛ δεν είναι ρόδινη. Είναι στο «μένω-φεύγω»  ο πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους, η ομάδα στην αβεβαιότητα και ο κόσμος τη μουρμούρα του, καθώς διαπιστώνει να μην υπάρχει ενδιαφέρον από επιφανή παράγοντα να ηγηθεί του Συλλόγου.

Η τελευταία εξέλιξη, με την απόσυρση του ενδιαφέροντος από τον Άκη Έλληνα, βύθισε πάλι σε μαύρες σκέψεις τους οπαδούς της ΑΕΛ, που παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις. Ο Ανδρέας Σοφοκλέους έχει μια τελευταία ευκαιρία (για να μην αδικήσει την ΑΕΛ αλλά και τον εαυτό του) και το σκέφτεται να υποδείξει πρόσωπο που θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο ομάδας και διοίκησης.

Παράλληλα, θα κάνει μια ύστατη προσπάθεια, για να φέρει δίπλα του όλους τους μεγαλοπαράγοντες, με στόχο να εισφέρουν οικονομικά. Σ’ αυτό, όπως δήλωσε χθες, θα συμβάλει και ο Άκης Έλληνας. Είναι πιθανό με νέο μοντέλο, να μπορέσει η ΑΕΛ να προχωρήσει και να υπερπηδήσει τα όποια εμπόδια. Γιατί, αν υπάρχει σιγουριά και σταθερότητα στο διοικητικό και κατ’ επέκταση στο οικονομικό τοπίο, θα μπορέσει και η ομάδα να έχει καλή παρουσία στο νέο πρωτάθλημα.

Η αλήθεια είναι πως, με την ανακοίνωση του Άκη Έλληνα ξεκαθαρίζουν κάποια πράγματα, δεν υπάρχουν και πολλοί διαθέσιμοι να αναλάβουν την διοίκηση της ΑΕΛ. Ο Ανδρέας Σοφοκλέους, με τα νέα δεδομένα, θα κάνει ό,τι και τα προηγούμενα χρόνια, όταν ήθελε να αποχωρήσει αλλά δεν το έκανε γιατί δεν υπήρχε διάδοχος. Είναι κάποιοι που μιλούν συνεχώς για ενότητα και συσπείρωση αλλά δεν εξηγούν στον κόσμο τι εννοούν.

Γιατί η ενότητα και η συσπείρωση έχουν να κάνουν μόνο με ένα ζητούμενο, την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο. Γιατί όταν δεν βγαίνει κάποιος μπροστά να ηγηθεί, το μόνο που μένει είναι ο κόσμος να συμβάλει με κάθε τρόπο και κυρίως με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ