aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAEΛ: Ξεκαθαρίζει για αυτούς που αποχωρούν, πρόταση στον Γκαθτανιάγα

AEΛ: Ξεκαθαρίζει για αυτούς που αποχωρούν, πρόταση στον Γκαθτανιάγα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η ΑΕΛ είναι το φαβορί στις διπλές αναμετρήσεις κυπέλλου με την Αλκή, που αρχίζουν από απόψε στο «Αμμόχωστος» (19:00), όμως αυτό καλείται να το αποδείξει στην πράξη. Ο Ντούσαν Κέρκεζ θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο σημερινό πρώτο παιχνίδι, ενώ θα σκεφτεί από αύριο και την αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα στο πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ θα χρησιμοποιήσει τους Γκαθτανιάγα και Γουίλερ, οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν το Σάββατο στο πρωτάθλημα, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι. Οι γαλαζοκίτρινοι θα κυνηγήσουν τη διάκριση και στις δύο διοργανώσεις, γι’ αυτό και είναι σίγουρο πως θα μπουν με σοβαρότητα στο αποψινό παιχνίδι με την Αλκή, με στόχο να πάρουν τη νίκη και να βάλουν γερές βάσεις για την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Από αύριο θα σκεφτεί ποιους θα επιλέξει για το ματς απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα.

Ξέχωρα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, οι γαλαζοκίτρινοι έχουν στο μυαλό τους και την ενίσχυση. Κάποιοι θα αποχωρήσουν και ίσως μέχρι αύριο γίνουν γνωστοί. Θα ξεκαθαρίσει και το θέμα του Τόρες, όπως και του Γκαθτανιάγα, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από την Ισπανία.

Σε ό,τι αφορά στις προσθήκες που ετοιμάζονται, μετά το ενδιαφέρον για τον Φαμίλ Τσαμάλοφ, ο οποίος αγωνίζεται στο Αζερμπαϊτζάν, έχουν προχωρήσει οι επαφές και με τον 25χρονο μέσο από την Μποτσουάνα, Εμφό Γκασουάνε, ο οποίος ανήκει στη Ζίρα. O Γκασουάν μετεγγράφηκε τον περασμένο Ιανουάριο στην ομάδα του Αζερμπαϊτζάν και στην τρέχουσα περίοδο μετρά 12 συμμετοχές. Προηγουμένως αγωνιζόταν στην Μπαρόκα, ομάδα της Νοτίου Αφρικής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ