aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Ξεκάθαρη απάντηση για τον Λεάντρο Σίλβα

ΑΕΛ: Ξεκάθαρη απάντηση για τον Λεάντρο Σίλβα

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Αρκετοί οπαδοί είναι που δυσανασχέτησαν το περασμένο Καλοκαίρι όταν η ΑΕΛ πήρε απόφαση να παραχωρήσει τον Λεάντρο Σίλβα με τη μορφή δανεισμού στην πορτογαλική Ακαντέμικα, αφού πρόκειται για έναν αξιόλογο παίκτη με αρκετά σημαντική προσφορά στην ομάδα της Λεμεσού, έστω κι αν δεν ήταν βασικός.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ μάλιστα, δέχθηκε κριτική σε σημείο που κάποιοι υποστήριζαν πως ήθελε μόνο να βάζει τους «δικούς» του στη θέση του κέντρου. Αυτούς δηλαδή που προέρχονται από χώρες οι οποίες στο παρελθόν αποτέλεσαν τα εδάφη της Δημοκρατίας της Γιουγκοσλαβίας, προτού διασπαστεί.

Κληθείς ο Βόσνιος τεχνικός να σχολιάσει για τον Πορτογάλο μέσο χθες στη συνέντευξή που παραχώρησε live στο Instagram, ξεκαθάρισε λέγοντας τα εξής: «Για Λεάντρο Σίλβα να ξεκαθαρίσω ότι αυτός ήθελε να φύγει το καλοκαίρι να πάει στην Ακαντέμικα που του αρέσει εκεί αφού αγωνίστηκε κάποια χρόνια στο παρελθόν και υπάρχει συμφωνία να μπορεί να τον αγοράσει άμα θέλει και να κερδίσει χρήμα η ΑΕΛ. Είναι ένας άνθρωπος που δεν έπαιξε πολύ ως βασικός και δεν είναι από αυτούς που πιστεύουν πως επειδή είναι καλοί, πρέπει σε κάθε ματς να είναι στην ενδεκάδα. Αλλά είχαμε καλή συνεργασία δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα σε μένα ή στην ομάδα. Τον αγαπώ και με αγαπά και όταν έρθει πίσω μετά από όλη αυτήν την κατάσταση, να δούμε πως θα μπορεί να μας βοηθήσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ