aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Βοζίνια… η επιστροφή!

ΑΕΛ: Βοζίνια… η επιστροφή!

TOY ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πολύ καλύτερα νιώθει ο Βοζίνια, ο οποίος αναμένεται την Κυριακή να είναι στην αποστολή του αγώνα με την Ένωση. Μετά από ενάμιση μήνα, μπήκε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, όμως στην παρούσα φάση ο Ντούσαν Κέρκεζ δεν προτίθεται να αντικαταστήσει τον Πρόσεκ. Ο Πολωνός έχει κερδίσει την εκτίμηση όλων και ήταν τεράστια η συμβολή του στις επιτυχίες της ομάδας του. Στα δύο ντέρμπι, με την Ανόρθωση και τον ΑΠΟΕΛ, η ΑΕΛ δεν δέχτηκε γκολ και σε αυτό συνέτεινε και ο Πρόσεκ. Με την επιστροφή του Βοζίνια, οι γαλαζοκίτρινοι θα έχουν άλλη μία έμπειρη και αξιόπιστη λύση στη θέση του «άσου», αφού και οι δύο θεωρούνται κορυφαίοι και ικανοί να βοηθήσουν την ΑΕΛ να υλοποιήσει τους στόχους της.

Στη Βουλγαρία, όπου πραγματοποιήθηκε η προετοιμασία το καλοκαίρι, οι δύο τερματοφύλακες μοιράστηκαν το ίδιο δωμάτιο και είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα. Ο μεταξύ τους συναγωνισμός μόνο καλό κάνει στους ίδιους και την ομάδα τους. Σε δηλώσεις του στην οπαδική ιστοσελίδα «anatoliki.com», ο Πρόσεκ ανέφερε πως η δύναμη της ομάδας του είναι ότι όλοι παλεύουν για τον ίδιο σκοπό. Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχουμε ομαδικό πνεύμα και υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό στο ποδόσφαιρο. Κάποιοι παίκτες μπορούν να κερδίσουν μερικά παιχνίδια, αλλά χωρίς το ομαδικό πνεύμα και την οργάνωση δεν μπορείς να πετύχεις κάτι σημαντικό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ