aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Βοήθεια από την… εξωτερική

ΑΕΛ: Βοήθεια από την… εξωτερική

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι υποχρεωτικές απουσίες έφεραν στο προσκήνιο και ποδοσφαιριστές που πιθανό να μην είχαν χρόνο συμμετοχής στα μέχρι τώρα παιχνίδια της ΑΕΛ. Ο Ντούσαν Κέρκεζ δεν έχασε χρόνο, ούτε το πολυσκέφτηκε. Έχρισε βασικούς, τους Γερολέμου, Ράσο και Χ. Κυριάκου.

Ο τελευταίος με την πείρα που έχει δεν είχε πρόβλημα να πάρει θέση στην τριάδα των στόπερ και είχε πολύ καλή παρουσία με την Ομόνοια. Ο Γερολέμου, όσο παίρνει παιχνίδια γίνεται καλύτερος και η ΑΕΛ κερδίζει έναν πολύ καλό μέσο. Στα αζήτητα ήταν ο Ράσο, όμως έδειξε πως μπορεί να κερδίσει θέση βασικού, ακόμη και όταν επιστρέψουν οι Ζούνιορ και Γκοντάλ.

Το ρόστερ της ΑΕΛ δεν είναι και το πιο πλούσιο, αλλά ούτε μπορείς να το υποτιμήσεις. Σταθερή αξία είναι και ο τερματοφύλακας Βοζίνια, ο οποίος από την αρχή της περιόδου, από τα ματς με τον Άρη Θεσσαλονίκης, είναι σε καλή κατάσταση. Ανεβασμένοι είναι επίσης οι Γουίλερ και Αβραάμ, ενώ πολύ καλός είναι ο Ζντραφκόσκι.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ ελπίζει πως στο επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα έχει στη διάθεσή του, τους Τόρες, Μπεντόγιεβιτς και Γκαστανιάγα. Και οι τρεις τους αποτελούν τρεις καλές μονάδες και η παρουσία τους στην ενδεκάδα προσθέτει ποιότητα και ουσία. Αν οι δύο τελευταίοι επιστρέψουν, αυτόματα η μεσαία γραμμή γίνεται πανίσχυρη, καθώς μπορεί να διατηρηθεί στα μετόπισθεν η τριάδα με τους Α. Τεϊσέιρα, Ράσο και Χ. Κυριάκου.

Το πρόβλημα, που φάνηκε ξεκάθαρα και με την Ομόνοια, είναι στην επίθεση. Με δεδομένη την απουσία του Κάρλος στο ματς που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό, λόγω καρτών, θα είναι θετικό να επιστρέψει ο Χουράδο. Μάλιστα, με τα δεδομένα που υπάρχουν σήμερα στην ΑΕΛ δεν αποκλείεται να δούμε να αγωνίζονται μαζί στην κορυφή της επίθεσης οι δύο Ισπανοί, Χουράδο και Τόρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ