aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Βιώνει καλά την πίεση στο πετσί του ο Κέρκεζ

ΑΕΛ: Βιώνει καλά την πίεση στο πετσί του ο Κέρκεζ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Ντούσαν Κέρκεζ νιώθει καλά την πίεση, αλλά το ίδιο και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ. Είναι αλήθεια πως οι περισσότεροι προσπαθούν, όμως δεν τους βγαίνει τίποτα στον αγωνιστικό χώρο. Οι γαλαζοκίτρινοι μετά τη Νέα Σαλαμίνα θα υποδεχθούν τον ΑΠΟΕΛ, ενώ θα παίξουν τα ρέστα τους στο κύπελλο κόντρα στον Απόλλωνα. Στο διάστημα των τριών εβδομάδων που ακολουθούν, θα ξεκαθαρίσει τι μπορεί να κάνει η ομάδα της Λεμεσού. Αν επιστρέψει στις νίκες την ερχόμενη αγωνιστική, θα ελπίζει πως θα διατηρηθεί στην τρίτη προνομιούχα θέση.

Δεν θέλει να πέσει από εκεί και να ελπίζει σε αποκλεισμό της Ένωσης στο κύπελλο για να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αν χάσει, όμως, θα βάλει μπελάδες στο κεφάλι της, γιατί στους μνηστήρες της Ευρώπης θα μπει και η Νέα Σαλαμίνα.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, ξέρει πως χρειάζονται και κάποιες τομές για να επανέλθει η ομάδα του στις επιτυχίες. Πιθανό να φταίνε και οι συχνές αλλαγές στη μεσαία και επιθετική γραμμή, που δεν επιτρέπουν στην ομάδα να έχει σταθερή απόδοση. Όταν όμως κάτι δεν πάει καλά, προσπαθείς να το αλλάξεις, κάτι που κάνει φιλότιμα και ο Κέρκεζ, χωρίς αποτέλεσμα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια.

Ο Βόσνιος προπονητής θέλει να παρουσιάσει στο «Αμμόχωστος» ομάδα που θα είναι αποφασισμένη να κτυπήσει το διπλό. Θα επανέλθει ο Α. Τεϊσέιρα, όμως είναι πιθανό να δούμε και τον Λαφράνς στο αρχικό σχήμα, από τη στιγμή που ο Γκοντάλ θα είναι εκτός πλάνου λόγω καρτών. Αλλαγές θα γίνουν και στη γραμμή κρούσης με μια σκέψη να δούμε μαζί τους Μακρή – Μυτίδη, ίσως και τον Σρανζ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ