aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Βγάζει «μαχαίρια» ο Σοφοκλέους και φωνάζει για το πρωτοφανές

ΑΕΛ: Βγάζει «μαχαίρια» ο Σοφοκλέους και φωνάζει για το πρωτοφανές

Κινήσεις τακτικής για ψυχολογία ή σιγουριά για τις δυνατότητες της ομάδας του; Ότι και από τα δύο κι αν ισχύει το μόνο βέβαιο είναι πως ο Ανδρέας Σοφοκλέους με τις δημόσιες τοποθετήσεις του τις τελευταίες μέρες δεν διστάζει να τα βάλει με όλους.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ κατά την παρουσία του στο «Κανάλι 6» δεν δίστασε να μιλήσει για τους «τιμοκατάλογους» κατάκτησης τροπαίων που κατήγγειλε ο πρόεδρος της Ομόνοιας Σταύρος Παπασταύρου, να πει δημόσια ότι ο Χένινγκ Μπεργκ φοβάται την ομάδα του και γι’ αυτό προχώρησε σε πολλές αλλαγές στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ και να ευχηθεί στον τελικό κυπέλλου η ΑΕΛ να αντιμετωπίσει τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας για να τους κερδίσουν, όπως και το 2019.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Ανδρέας Σοφοκλέους είναι από τους πιο έμπειρους πρόεδρους στο χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου. Συνήθως μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως όταν τοποθετείται σηκώνει μπόλικη «σκόνη». Λίγο ο αυθορμητισμός του, λίγο ο λαϊκός τρόπος που τοποθετείται και οι ατάκες που χρησιμοποιεί προκαλούν την κοινή γνώμη.

Με την ΑΕΛ να διεκδικεί και τους δύο στόχους, αφού είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και το -1 από την κορυφή και με το ενάμιση πόδι στα ημιτελικά του κυπέλλου ο Ανδρέας Σοφοκλέους δηλώνει ξεκάθαρα ότι επιθυμεί και τους δύο εγχώριους τίτλους. Εάν τα καταφέρει θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ