aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Βαθμολογούνται κάτω από τη βάση

ΑΕΛ: Βαθμολογούνται κάτω από τη βάση

ΤOY ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Παρόλο που τα δύο γκολ της ΑΕΛ, σημειώθηκαν από δύο αμυντικούς, στα «ιδιαίτερα» καθήκοντά τους, οι αμυντικοί βαθμολογούνται κάτω από τη βάση. Ο τερματοφύλακας, είναι ο τελευταίος που μπορεί να φταίει. Οι δύο ακραίοι, ο Ν. Τεϊσέιρα και ο Γουίλερ ήσαν τραγικοί.

Από τα πλάγια έγιναν πολλά λάθη, ενώ οι δύο κεντρικοί αμυντικοί έμειναν εκτεθειμένοι στα μαρκαρίσματα των Ελουντού και Κωστή. Στο τρίτο γκολ της Νέας Σαλαμίνας τέσσερις ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, δεν μπόρεσαν να ελέγξουν τους δύο αντιπάλους τους, που βρέθηκαν στην επίθεση.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ το έκανε ξεκάθαρο στο τέλος, πως η ομάδα του άξιζε τουλάχιστον της ισοπαλίας και πως πιο πολύ οι ποδοσφαιριστές του έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο για την ήττα. Ο Βόσνιος τεχνικός ήταν φανερά ενοχλημένος από την αντίδραση κάποιων ποδοσφαιριστών του από το 60’ και μετά. Είναι και η ήττα μέρος του παιχνιδιού, όμως στην ΑΕΛ ενοχλήθηκαν με τον τρόπο που την δέχθηκαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ