aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Βάσεις πρόκρισης με τον Ολυμπιακό, βήμα τίτλου με τον Απόλλωνα

ΑΕΛ: Βάσεις πρόκρισης με τον Ολυμπιακό, βήμα τίτλου με τον Απόλλωνα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Δεύτερο σημαντικό συνεχόμενο «διπλό» πέτυχε η ΑΕΛ. Μετά απ’ αυτό επί της Ανόρθωσης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», πέρασε και από το Αρένα. «Φώναξε» πως, είναι ικανή να κερδίζει και στα εκτός έδρας αφού προηγουμένως είχε τεράστιο πρόβλημα και έχασε πολλούς βαθμούς, που της στέρησαν τη δυνατότητα να βρίσκεται και με διαφoρά στην κορυφή. Ωστόσο, τώρα, που «καίει» η μπάλα και επιβάλλονται οι νίκες για να μείνει ζωντανή στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, έχει τον τρόπο να παίρνει και «διπλά». Μάλιστα, απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους και δύσκολες έδρες.

Στην ΑΕΛ το πανηγύρισαν με την ψυχή τους το «διπλό» στο Αρένα, που ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά από χθες επικεντρώθηκαν στο αμέσως επόμενο παιχνίδι που είναι αύριο με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο. Ακολούθως, την Κυριακή, η ΑΕΛ θα αναμετρηθεί με τον Απόλλωνα για το πρωτάθλημα. Πρόκειται για δύο ματς κομβικής σημασίας, που θα κρίνουν πολλά στην προσπάθεια υλοποίησης του διπλού στόχου της, κατάκτησης πρωταθλήματος και κυπέλλου.

Στο μεθαυριανό πρώτο ματς για την ημιτελική φάση, θα θελήσει να θέσεις τις βάσεις για πρόκριση ενόψει του επαναληπτικού στο Τσίρειο. Σε ντέρμπι της Κυριακής, θα ψάξει νέα νίκη σε ντέρμπι, να θέσει νοκ άουτ τον αντίπαλό της από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και τουλάχιστον να διατηρήσει τη διαφορά από την Ομόνοια στον ένα βαθμό (εφόσον περάσει από το «Αντώνης Παπαδόπουλος»).

Η ΑΕΛ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της. Ο Κέρκεζ δεν υπολογίζει και πάλι τον τιμωρημένο Αβντιγιάι, τον τραυματία Μπουνόζα και κατά πάσα πιθανότητα τον Πάντιτς, που επίσης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ