aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Βαρόμετρο το πλάνο και η δίψα για την επιτυχία

ΑΕΛ: Βαρόμετρο το πλάνο και η δίψα για την επιτυχία

Ο Ντούσαν Κέρκεζ ελπίζει πολύ στη δίψα και τη σωστή τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα του. Η τριάδα με τους Γκοντάλ, Ζούνιορ και Α. Τεϊσέιρα θα έχει πολλή δουλειά, για να μην δημιουργηθούν σοβαροί κίνδυνοι για την εστία του Βοζίνια. Οι δύο ανασταλτικοί, ο Γκαθτανιάγα με τον Ζντρασκόφσκι, θα σηκώσουν αρκετό βάρος, με τους δύο ακραίους, τον Αβραάμ και τον Ν. Τεϊσέιρα. Από εκεί και πέρα, θέση στο αρχικό σχήμα θα πάρει και ο Αντάμοβιτς, ενώ στην κορυφή θα είναι ο Χουράδο, τον οποίο θα πλαισιώνει ένας από τους Γκαζαριάν ή Αγκάνοβιτς.

Η ΑΕΛ καλείται να καταθέσει ποιότητα και δύναμη, να μην φοβηθεί τα πρώτα λεπτά και να λειτουργήσει με ψυχραιμία. Το παιχνίδι κρύβει παγίδες και θα απαιτηθεί σωστή αντίδραση από όλους σε όλους τους χώρους από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Ο Άρης έχει οκτώ χρόνια να αγωνιστεί στην Ευρώπη και είναι λογικό πως οι 20 χιλιάδες οπαδοί του θα δημιουργήσουν μια πολύ καλή ατμόσφαιρα γα τους ποδοσφαιριστές τους, που πιθανό να επηρεάσει αρνητικά τους έντεκα που θα πάρουν εντολή από τον Ντούσαν Κέρκεζ για να ξεκινήσουν τον αγώνα. Θα χρειαστεί σωστή ψυχολογία για να μην κάνουν λάθη και να μην επιτρέψουν στον Άρη να τους πιάσει στον ύπνο και να τους κάνει τη ζημιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ