aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Τρίβει τα χέρια ο κόουτς

ΑΕΛ: Τρίβει τα χέρια ο κόουτς

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Με την προσθήκη του Κροάτη επιθετικού, Μάτκο Μπάμπιτς, ο προπονητής της ΑΕΛ αισθάνεται πλέον πολύ πιο άνετος. Ο Ντούσαν Κέρκεζ, έβγαλε άλλη μία άγνοια από το κεφάλι του, αφού με την απόκτηση του 22χρονου, συμπληρώθηκε και η τριπλέτα στη γραμμή κρούσης. Υπενθυμίζουμε τις επιλογές των Αντρίγια Μαΐντεβατς και Ριάν Μαέ, δύο σημαντικές επιλογές.

Αυτούς που ήθελε να διατηρηθούν στο ρόστερ θα συνεχίσουν και στη νέα σεζόν, την ίδια ώρα που οι διαδικασίες για τις προσθήκες προχώρησαν σχετικά γρήγορα. Στα χρώματα της ομάδας ντύθηκαν κι οι Εουλέρ, Παπαφώτης, Ντανίλο, Μπουνόζα και Ριέρα.

Έγινε η προεργασία κατά την περίοδο της καραντίνας, ο Ντούσαν Κέρκεζ ήταν πανέτοιμος για να δώσει τάχιστα τις εισηγήσεις, με τη διοίκηση να δείχνει τις προσθέσεις της. Ο πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους, παρουσιάζεται ιδιαίτερα δραστήριος και ενεργός, θέλει να δει δυναμική επιστροφή της ΑΕΛ, προσδοκώντας παραλλήλως στη στήριξη των φίλων της ομάδας. Γι΄αυτό κι η έκκληση που γίνεται για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας.

Εν τω μεταξύ, η ΑΕΛ ανακοίνωσε χθες την έναρξη της συνεργασία με την εταιρεία Lamberts για την ποδοσφαιρική σεζόν 2020-2021. Η εταιρεία Βαρνάβας Χατζηπαναγής ΛΤΔ (VHP Ltd), είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας Lamberts στην Κύπρο, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως σε συμπληρώματα διατροφής συμπεριλαμβανομένης της αθλητικής διατροφής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ