aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Τρίτη ανατροπή, όλες στο Τσίρειο

ΑΕΛ: Τρίτη ανατροπή, όλες στο Τσίρειο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Πολύ νωρίς πίσω στο σκορ βρέθηκε η ΑΕΛ στο εντός έδρας ματς με τη Δόξα (Σαντίκ 8’). Αρνητική εξέλιξη, που επηρέασε την ομάδα του Κέρκεζ, η οποία μέχρι και το χρονικό σημείο που ισοφάρισε (Μαέ 38’) ψαχνόταν.

Δεν ήταν δημιουργική, παρόλο που είχε την κατοχή της μπάλας. Ήταν φλύαρη και δυσκολευόταν απέναντι στην καλά οργανωμένη αμυντική διάταξη της αντιπάλου της. Ωστόσο το γκολ της ισοφάρισης αφύπνισε τους γαλαζοκίτρινους, που στο τέλος έκαναν την ολική ανατροπή (3-1) και επανήλθαν στις επιτυχίες.

Ήταν η τρίτη ανατροπή που κάνει η ΑΕΛ στη σεζόν. Προηγήθηκαν αυτές επί των Νέας Σαλαμίνας (2-1) για τη 2η αγωνιστική και ΑΕΚ (3-1) για τη 18η αγωνιστική. Όλες στο Τσίρειο! Ενδεικτικό και αυτό το στοιχείο της δυναμικής που έχει η ΑΕΛ στην έδρα της, αφού σε 11 αγώνες μετρά 10 νίκες και 1 ισοπαλία. Οι παίκτες του Κέρκεζ είχαν το σθένος και τη δύναμη να γυρίσουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα.

Την πρώτη φορά, με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα, η ΑΕΛ έκανε την ανατροπή με γκολ των Μαέ και Αντωνίου. Τη δεύτερη επί της ΑΕΚ είχαν ως σκόρερ τους Μπάμπιτς (2) και Ντανίλο. Προχθές κόντρα στη Δόξα τους Μαέ (2) και Τόρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ