aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Τρία μέσα, τρία έξω και ο Θεός βοηθός

ΑΕΛ: Τρία μέσα, τρία έξω και ο Θεός βοηθός

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Έξι αγώνες απομένουν για το τέλος της σεζόν, με την ΑΕΛ να είναι στη 2η θέση της βαθμολογίας με 62 βαθμούς, τέσσερις λιγότερους από την πρωτοπόρο Ομόνοια.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθεί, η ΑΕΛ θα κληθεί να δώσει τα τρία ματς στο Τσίρειο και τα άλλα τρία εκτός έδρας. Συγκεκριμένα, θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό, τον Απόλλωνα στο τοπικό ντέρμπι και την Ανόρθωση. Παράλληλα θα βγει εκτός Λεμεσού για να αναμετρηθεί με τις ΑΕΚ, Ομόνοια και Ολυμπιακό.

Ισοζυγισμένο παρουσιάζεται το πρόγραμμα της λεμεσιανής ομάδας, που θα θελήσει να έχει τη μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή και παράλληλα να αναμένει μεγαλύτερες απώλειες βαθμών κυρίως από την Ομόνοια που σήμερα είναι στο +4.

Οι γαλαζοκίτρινοι μειονεκτούν σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Ομόνοια, αφού τους νίκησε δύο φορές και μια φορά εξήλθαν ισόπαλες. Γίνεται αντιληπτό πως, στο τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι, που θα γίνει στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής θα είναι μεγάλη η πρόκληση για νίκη μέσα στο ΓΣΠ. Μόνο έτσι θα μπορεί να ελπίζει σε κατάκτηση του πρωταθλήματος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ