aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAEΛ: «Τρέχουν» για τον αντι-Μαέ

AEΛ: «Τρέχουν» για τον αντι-Μαέ

Ποδοσφαιριστής της Φερεντσβάρος είναι για τα επόμενα τρία συν ένα χρόνια ο Ράιαν Μαέ. Ο Βέλγος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ουγγρικό σύλλογο, με την ΑΕΛ να καρπώνεται γερό ποσό. Στην ανακοίνωση της Φερεντσβάρος αναφέρεται ότι αποκτήθηκε ο αδελφός του αμυντικού της Σάνι Μαέ και γίνεται λόγος για την παρουσία του στην ομάδα της Λεμεσού στη φετινή σεζόν και πολύ περισσότερο στις εξαιρετικές επιδόσεις του στα πλέι οφ.

Επίσης, σημειώνει ότι ψηφίστηκε στην καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής περιόδου 2020-21, έχοντας κερδίζει ψήφο από τις 13 άλλες ομάδες της Α’ Κατηγορίας. Επίσης, παρουσιάζεται μακροσκελές βιογραφικό του βραχύσωμου επιθετικού που έκανε τη διαφορά στους γαλαζοκίτρινους.

Η διοίκηση της ΑΕΛ, αργά το απόγευμα, ενημέρωσε για την παραχώρηση του Μαέ στην ουγγρική ομάδα κι ευχαρίστησε τον 23χρονο άσο για την προσφορά του: «Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με την ουγγρική Φερεντσβάρος για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του Ράιαν Μαέ. Ευχαριστούμε τον Μαέ για την προσφορά του στην ομάδα μας τα τελευταία δύο χρόνια. Με τη φανέλα της ΑΕΛ, κατέγραψε 59 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και σκόραρε 25 γκολ. Το οικοδόμημα της ΑΕΛ, εύχεται στον Ράιαν καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Οι γαλαζοκίτρινοι, έχοντας πλέον ένα καλό κομπόδεμα, αναζητούν τον αντικαταστάτη του. Ο Ντούσαν Κέρκεζ, αξιολογεί ποδοσφαιριστές και σύντομα θα ανάψει το «πράσινο φως» για να προχωρήσει η διαδικασία στο επόμενο στάδιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ