aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: «Τρέχει» για Γκοντάλ

ΑΕΛ: «Τρέχει» για Γκοντάλ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το κεφάλαιο Μπόρις Γκοντάλ βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην ΑΕΛ. Ο Σλοβάκος κεντρικός αμυντικός, που τέθηκε εξ αρχής εκτός πλάνου, παρόλο που διατηρεί συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο, είναι ο μοναδικός που δεν κατέληξε σε συμφωνία για λύση της συνεργασίας του με τον σύλλογο. Μέχρι στιγμής, οι όποιες προσπάθειες έγιναν προς αυτή την κατεύθυνση έπεσαν στο κενό.

Και επειδή όσο πλησιάζει η εκπνοή της μετεγγραφικής περιόδου και ο Σλοβάκος παραμένει στο ρόστερ, υποχρεώνει τη διοίκηση και δη τον Ανδρέα Σοφοκλέους, να τρέξει το θέμα. Τη θέση του Γκοντάλ στο ρόστερ θα πάρει ο Σάντος, που είναι σε αναμονή των εξελίξεων. Εντός της εβδομάδας, λοιπόν, το κεφάλαιο αυτό με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα πρέπει να κλείσει, ώστε ο Σάντος να είναι διαθέσιμος στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Όσον αφορά στον Γιάκολις, παρόλο που είναι ποδοσφαιριστής που θα ήθελαν στο ρόστερ τους οι γαλαζοκίτρινοι, δύσκολα θα γίνει κάτι τέτοιο από την στιγμή που δεν υπάρχει ανοιχτή θέση στον Κατάλογο Α. Φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο η ΑΕΛ να μπει στην διαδικασία να τερματίσει συμβόλαιο με άλλο ποδοσφαιριστή. Γι’ αυτό, εάν δεν γίνει προσθήκη στον Κατάλογο Β μέσα στο επόμενο διάστημα, το ρόστερ της ΑΕΛ θεωρείται συμπληρωμένο. Στην ομάδα της Λεμεσού είναι επικεντρωμένοι στο επικείμενο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, με τον Κέρκεζ να είναι στην ευχάριστη θέση να έχει πλειάδα επιλογών στη διάθεσή του. Εκτός απροόπτου οι γαλαζοκίτρινοι θα πάνε κομπλέ στο ΓΣΠ την Κυριακή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ