aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Toυ πήρε τον... αέρα και θέλει συνέχεια

ΑΕΛ: Toυ πήρε τον… αέρα και θέλει συνέχεια

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Αυτό που προέχει για την ΑΕΛ είναι να πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στον Απόλλωνα. Στην ομάδα βλέπουν μόνο το αυριανό ντέρμπι. Ωστόσο, για όσους αρέσκονται στην προϊστορία, η ΑΕΛ έχει δημιουργήσει μια θετική εικόνα στα παιχνίδια με αντίπαλο τον συμπολίτη της την τελευταία διετία.

Συγκεκριμένα, στα τελευταία έξι παιχνίδια πρωταθλήματος, η ΑΕΛ είναι αήττητη με απολογισμό 4 νίκες και 2 ισοπαλίες. Η τελευταία ήττα ήταν στις 9 Μαρτίου 2019, πριν 25 μήνες δηλαδή.

Ήταν στον α’ γύρο των πλέι οφ της σεζόν 2018-19. Στην τρέχουσα σεζόν, η ομάδα του Κέρκεζ επικράτησε και στα δύο ματς της α’ φάσης με το ίδιο σκορ (2-1), ενώ στον α’ γύρο των πλέι οφ οι δύο ομάδες έμειναν στην ισοπαλία. Αύριο θα θελήσει να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί με νίκη, που θα εκτροχιάσει τον αντίπαλό της από τη διεκδίκηση του τίτλου και παράλληλα θα ενισχύσει τη θέση της για τον στόχο της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ