aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Τους… έφτιαξε ακόμη πιο πολύ ο πρόεδρος

ΑΕΛ: Τους… έφτιαξε ακόμη πιο πολύ ο πρόεδρος

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο Ανδρέας Σοφοκλέους, βλέποντας την ΑΕΛ να κερδίζει τον Απόλλωνα και να βρίσκεται σταθερά στα ψηλά και μόλις ένα βαθμό μακριά από την κορυφή, δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του. Αναγνωρίζοντας την προσπάθεια της ομάδας του, που ήταν κατά κράτος ανώτερη του αντιπάλου της, μοίρασε πριμ στους ποδοσφαιριστές τονώνοντας ακόμη περισσότερο το ηθικό τους ενόψει της συνέχειας. Μια κίνηση που εκτιμήθηκε ιδιαιτέρως από τους παίκτες, που παρουσιάζονται πεισμωμένοι για νέες τέτοιες επιτυχίες στο μέλλον. Ο διοικητικός ηγέτης των γαλαζοκιτρίνων αναμένει ανάλογη συνέχεια και δεν θα διστάσει να βάλει εκ νέου βαθιά το χέρι στην τσέπη. Στην ΑΕΛ δεν μίλησαν ποτέ για τίτλο, όμως όσο η ομάδα είναι στα ψηλά θα τον κυνηγήσει.

Στην ΑΕΛ επικεντρώθηκαν στο επόμενο ματς, που είναι με τον Εθνικό στο Δασάκι την Κυριακή. Για να έχει αντίκρισμα η επιτυχία επί του Απόλλωνα, θα πρέπει να πάρουν το «διπλό» και να αρχίσουν την προσπάθεια στα πλέι οφ με δυναμική. Αναγνωρίζουν τις δυσκολίες της νέας αναμέτρησης, απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που έχει τον δικό του στόχο, αυτόν της παραμονής, όμως είναι αποφασισμένοι για την κατάκτηση ενός ακόμη τρίποντου.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΛ/Γεωργίου: Ήρθε κι έδεσε με το «καλημέρα» – Η παρεξήγηση με Σιμόν και η κλήση

Ο Κέρκεζ προετοιμάζει την ομάδα του μη υπολογίζοντας τον Ριέρα (και όχι τον Τόρες, όπως εκ παραδρομής γράψαμε χθες) λόγω κίτρινων καρτών, τον Ντανίλο που αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς και τον Παπαφώτη που παραμένει τραυματίας. Αντιθέτως, μετά από καιρό αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Ανδρέας Αβραάμ και για πρώτη φορά ο Πσισιέ. Ο Αντάμοβιτς, που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες, θα είναι διαθέσιμος για το προσεχές ματς και θα απουσιάσει από το επόμενο, το πρώτο στα πλέι οφ.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΛ: Το λέει η ψυχή τους, μέγα πείσμα για τον τίτλο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ