aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Τον εμπιστεύτηκε και θέλει… δικαίωση

ΑΕΛ: Τον εμπιστεύτηκε και θέλει… δικαίωση

ΤOY KΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Γκαζαριάν… τριετίας! Η ΑΕΛ προχώρησε σε επέκταση της συνεργασίας της με τον Αρμένιο διεθνή μεσοεπιθετικό έως το καλοκαίρι του 2023. Ο 32χρονος (5.4.1988) ποδοσφαιριστής, που διατηρούσε συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο, αποδέχθηκε μείωση απολαβών και αυτομάτως κέρδισε επιπλέον δύο χρόνια παρουσίας του στο ρόστερ της λεμεσιανής ομάδας.

Παρόλο που η προσφορά του στη λήξασα σεζόν δεν ήταν η αναμενόμενη, αγωνίστηκε σε 13 αγώνες και μόλις σε πέντε ως βασικός, στην ΑΕΛ πιστεύουν στον Αρμένιο άσο. Είναι έμπειρος, ποιοτικός ποδοσφαιριστής και αν αποδώσει βάσει αξίας και βιογραφικού που τον συνοδεύει, είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά στην ΑΕΛ της νέας περιόδου. Το γεγονός ότι, η διοίκηση Σοφοκλέους του πρόσφερε νέο τριετές συμβόλαιο κι ας είναι στα 32 του χρόνια, φανερώνει ξεκάθαρα την εμπιστοσύνη που υπάρχει στο πρόσωπό του. Πλέον, η μπάλα είναι στα δικά του πόδια να δικαιώσει αυτούς που τον πιστεύουν.

Εντός της ημέρας η ΑΕΛ ενδέχεται να ανακοινώσει την αγορά του Μάιντεβατς από την Μπαλζάν Μάλτας, πληρώνοντας ένα σεβαστό ποσό (€100.000) για να τον κάνει «δικό» της. Επενδύει στο πρόσωπο του νεαρού Σέρβου επιθετικού.

Σε νέα εποχή εισέρχεται η ΑΕΛ, όπως σημειώνει μέσω των λογαριασμών της στα ΜΚΔ και αφορά στην εταιρεία που θα ντύνει την ομάδα. Η ΑΕΛ, λοιπόν, ενημέρωσε μέσω ενός σύντομου βίντεο ότι θα συνεργαστεί με την εταιρία ένδυσης Macron.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ