aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Το ζητούμενο με Σαλαμίνα και η επιθυμία του Κέρκεζ με τον Απόλλωνα

ΑΕΛ: Το ζητούμενο με Σαλαμίνα και η επιθυμία του Κέρκεζ με τον Απόλλωνα

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Στην ΑΕΛ κατάφεραν να πάρουν αυτό που ήθελαν από τον πρώτο αγώνα κυπέλλου με τη Νέα Σαλαμίνα και πλέον όλοι επικεντρώνονται στη μεγάλη αναμέτρηση με τον συμπολίτη Απόλλωνα. Η «καθαρή» νίκη επί των ερυθρόλευκων με 2-0 δίνει μεγάλο προβάδισμα στους γαλαζοκίτρινους για τον επαναληπτικό κυπέλλου που θα γίνει σε 14 μέρες.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ, αν και ρίσκαρε πάρα πολύ με τις πολλές αλλαγές που έκανε στην ενδεκάδα, κατάφερε να πάρει το ζητούμενο, αφού η ΑΕΛ παρουσίασε έστω για ένα ημίχρονο καλό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο. Πέραν των δύο τερμάτων σημάδεψε και δυο φορές το οριζόντιο δοκάρι του Βεσελόφσκι.

Η παρουσία των Ριέρα και Άντονι Γεωργίου και πολύ περισσότερο του Μαέ, βοήθησε τα μέγιστα το συγκρότημα του Κέρκεζ να βρει τα πατήματά του και παράλληλα να πετύχει τον στόχο του, που δεν ήταν άλλος από το να σκοράρει και να κρατήσει το μηδέν στη δική του εστία.

Ο αγώνας με τη Νέα Σαλαμίνα μπαίνει στο χρονοντούλαπο και πλέον όλοι επικεντρώνονται στο μεγάλο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, σε μια ακόμη σημαντική αναμέτρηση στο φετινό μαραθώνιο. Οι δυο προηγούμενες αναμετρήσεις της ΑΕΛ με τον Απόλλωνα έληξαν νικηφόρα για την ομάδα του Κέρκεζ, αλλά ο τεχνικός των γαλαζοκίτρινων ζήτησε όσα έγιναν στους προηγούμενους αγώνες να διαγραφούν από τους παίκτες του. Είναι διαφορετικό παιχνίδι, σαφώς πιο δύσκολο, και αν έρθει το νικηφόρο αποτέλεσμα το κέρδος θα είναι ακόμα μεγαλύτερο από τα προηγούμενα παιχνίδια.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ θα πάει στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού με τη γνώριμη συνταγή και με τους παίκτες που έχουν φέρει την ΑΕΛ στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, διεκδικήτρια του τίτλου. Ο Μπουνόζα θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι, ενώ οι μοναδικοί παίκτες που δεν υπολογίζονται είναι οι Παπαφώτης και Μπρούνο Σάντος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ