aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Tο ξεκαθάρισμα και τα πιθανά σενάρια

ΑΕΛ: Tο ξεκαθάρισμα και τα πιθανά σενάρια

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με δύο αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ θα παρατάξει την ενδεκάδα του ο Ντούσαν Κέρκεζ στο αυριανό παιχνίδι με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου.  Η πρώτη αλλαγή έχει να κάνει με την απουσία του Νταβόρ Ζντραφκόσκι, ο οποίος χάνει το ματς λόγω καρτών. Ποιος θα πάρει τη θέση του, είναι κάτι που θα αποφασίσει ο Βόσνιος τεχνικός μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, με τον Λεάντρο Σίλβα να είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Σκοπιανού.

Παίζει και ένα σενάριο να δούμε τον Λαφράνς στη μεσαία γραμμή, με τον Ζούνιορ να ξεκινά, αλλά φαντάζει κάπως απομακρυσμένο κάτι τέτοιο, καθώς ο Κέρκεζ δεν επιθυμεί να χαλάσει τη συνοχή της αμυντικής γραμμής, η οποία τα πάει περίφημα.

Η δεύτερη αλλαγή, αφορά την κορυφή της επίθεσης, καθώς αντί του Μακρή, θα επανέλθει ο Χουράδο. Ο τελευταίος σημείωσε τα τέσσερα από τα έντεκα γκολ της ομάδας του αναμένεται να αποτελέσει δυνατό όπλο στην προσπάθεια να φθάσει αύριο η ΑΕΛ  στην πέμπτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Αυτός που δεν είναι σίγουρο αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή είναι ο Μπενίτεθ, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Σήμερα θα ξεκαθαρίσει και αυτού η κατάστασή του. Θα είναι απώλεια αν ο Ισπανός δεν καταφέρει να δώσει «παρών», καθώς θεωρείται ιδανικός για να ανοίγει τις αντίπαλες άμυνες από τα άκρα. Δεν αποκλείεται πάντως να δούμε και τον Μαρκόσκι, ο οποίος έχει να πάρει χρόνο συμμετοχής από τον αγώνα της πρεμιέρας με τον Ερμή.

Οι γαλαζοκίτρινοι είναι πάντως έτοιμοι από κάθε άποψη για να αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα αύριο την Ένωση. Δεν διαπραγματεύονται άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη, αλλά ξέρουν πολύ καλά, πως για να πετύχουν τον στόχο τους, χρειάζεται πολλή δουλειά, τρέξιμο, συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα. Στο Τσίρειο έχουν τον πρώτο λόγο, αλλά γίνεται αντιληπτό, πως η αντίπαλός τους δεν θα έχει καμιά σχέση με την προηγούμενη επίσκεψή της στη Λεμεσό στις 28 Σεπτεμβρίου, όταν αντιμετώπισε τον Απόλλωνα, χωρίς να υπολογίζει σε 18 ποδοσφαιριστές. Παράλληλα προέρχονται και από το 1-1 με την Ανόρθωση, οπόταν ο Κέρκεζ και οι ποδοσφαιριστές του, ξέρουν πως θα αντιμετωπίσουν μία αντίπαλο που θα τους βάλει δύσκολα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ