aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Το βάρος στην επίθεση

ΑΕΛ: Το βάρος στην επίθεση

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Αφού έκλεισαν τις θέσεις στην άμυνα, στην ΑΕΛ επικεντρώθηκαν στον εντοπισμό και την απόκτηση δύο επιθετικών ποδοσφαιριστών. Προσθήκες με τις οποίες θα κλείσουν σε μεγάλο βαθμό ρόστερ.

Κινούνται για πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές, που θα προσδώσουν ποιότητα στη γραμμή κρούσης. Το γεγονός ότι, η ομάδα της Λεμεσού διατήρησε τον βασικό κορμό της φετινής σεζόν, της δίνει τη δυνατότητα να είναι σε θέση να κερδίσει χρόνο στην ομοιογένεια.

Παράλληλα, στις κινήσεις που έγιναν αλλά και αυτές που θα ακολουθήσουν, είναι ξεκάθαρη η πρόθεση να «χτυπήσει» στα σίγουρα. Εντάσσοντας στο ρόστερ της ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν που έρχονται αλλά και υπάρχει πλήρης άποψη του προπονητή για την αξία τους, μειώνεται αισθητά το ρίσκο.

Όσον αφορά στα χαρακτηριστικά των επιθετικών που ψάχνει η ΑΕΛ, ο ένας θα είναι περισσότερο περιοχής με δεινότητα στο σκοράρισμα. Αυτός, δηλαδή, που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Μαέ. Ο άλλος, θα είναι πιο γρήγορος και ικανός να καλύψει και θέση στα εξτρέμ ή να παίξει ως δεύτερος επιθετικός. Οι δύο τους μαζί με τον Μάιντεβατς που επιστρέφει, θα αποτελέσουν τις επιθετικές επιλογές για τη νέα σεζόν.

Ο σύλλογος της Λεμεσού απέρριψε, ως γνωστόν, την προσφορά της αυστριακής ΛΑΣΚ για τον Στραχίνια Κέρκεζ αφού κρίθηκε ως χαμηλή. Ωστόσο, οι Αυστριακοί ενδέχεται να επανέλθουν ανεβάζοντας την προσφορά τους, ενώ στην ΑΕΛ αναμένουν και προτάσεις από άλλες ομάδες.

Στην ΑΕΛ, όπως ανέφερε σε χθεσινές ραδιοφωνικές δηλώσεις του ο Θεόδωρος Αντωνίου, έχουν προτάσεις για τρεις ποδοσφαιριστές τους για να τους παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού. Όπως σημείωσε, ο Κέρκεζ είναι αυτός που θα αποφασίσει ποιοι απ’ αυτούς θα παραχωρηθούν, έχοντας ως γνώμονα το καλό της ομάδας αλλά και την ανέλιξη των ποδοσφαιριστών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ