aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Το… βάλσαμο στην «πληγή» που άνοιξε η απαισιοδοξία

ΑΕΛ: Το… βάλσαμο στην «πληγή» που άνοιξε η απαισιοδοξία

Το γεγονός πως η ΑΕΛ δεν έχασε από τον ΑΠΟΕΛ στο Σούπερ Καπ με «τα χέρια ψηλά», δεν προσθέτει περισσότερη στεναχώρια στους οπαδούς της. Η καλή διάθεση των παικτών, ο γρήγορος ρυθμός στο στιλ παιχνιδιού της ΑΕΛ, το παιχνίδι κατοχής, η βελτίωση συγκριτικά με προηγούμενα παιχνίδια και κυρίως η πολύ θετική παρουσία των δύο τελευταίων αποκτημάτων της ομάδας, Εμαέ και Μεντόγεβιτς, μόνο πιο αισιόδοξα μηνύματα μπορούν να στείλουν.

Το ζητούμενο για την ΑΕΛ πλέον, είναι να παρουσιαστεί βελτιωμένη και απαιτητική στη συνέχεια. Εκτός πλάνων στο Σούπερ Καπ έμεινε ο Κάρλος που ένιωσε ενοχλήσεις, όμως ο Εμαέ που αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης είχε καλές στιγμές. Θετικός και πολύ δραστήριος ήταν ο Μαρκόσκι, ο οποίος στάθηκε άτυχος στο ξεκίνημα της περιόδου (θλάσεις). Είναι όμως καλά και με τον Αντωνίου, θα αποτελέσουν πολύ καλές επιθετικές μονάδες.

Η προσοχή πλέον στρέφεται στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Νέα Σαλαμίνα. Οι ποδοσφαιριστές θα βρεθούν στο γήπεδο για προπόνηση τη Δευτέρα (30/9) στις 18:00 με τον Ντούσαν Κέρκεζ να δίνει το σύνθημα για το διπλό στο «Αμμόχωστος».

Η εμφάνιση στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, ήταν μια πειστική απόδειξη, πως η ΑΕΛ διαθέτει καλό έμψυχο δυναμικό. Με την αυτοπεποίθηση που αποκτούν όλοι και με τα παιχνίδια που προσθέτουν στα πόδια, υπάρχει αισιοδοξία ενόψει της συνέχειας. Φυσικά, μαζί με τις μεστές εμφανίσεις πρέπει να έρχονται και νίκες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ