aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Το βαλάντιο δεν αρκεί

ΑΕΛ: Το βαλάντιο δεν αρκεί

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Έγιναν οι προσθήκες που αποτελούσαν προτεραιότητα στην ΑΕΛ και πλέον αυτό που απομένει είναι να βρεθεί ένας επιθετικός. Αυτή είναι η σημαντική εκκρεμότητα για να ολοκληρωθεί κατά έναν μεγάλο βαθμό το ρόστερ της ομάδας και να τεθεί στην αφετηρία της προετοιμασίας.

Ο Μαέ πωλήθηκε και το κενό που αφήνει είναι πολύ δύσκολο να καλυφθεί. Αν και αποτελούσε ρίσκο για την ΑΕΛ όταν αποφάσιζε να τον εντάξει στο δυναμικό της, στην πορεία «έδεσε» με το σύνολο και έδωσε πάρα πολλές λύσεις στο σκοράρισμα.

Το τελευταίο διάστημα, το φως της δημοσιότητας είδαν οι επιλογές των Στεφάν Τσέποβιτς και Τσάρλισον Μπένσοπ. Και οι δύο περιπτώσεις θα οδηγηθούν σε ναυάγιο αφού ο Ανδρέας Σοφοκλέους έχει θέσει ως ανώτατο όριο τις 150.000 ευρώ. Οι οικονομικές απαιτήσεις τόσο του Τσέποβιτς όσο και του Μπένσοπ είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές που μπορεί να προσφέρει η ΑΕΛ.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ θέλει έναν παίκτη που να έχει το αγωνιστικό υπόβαθρο για να ανταποκριθεί σε μεγάλο βαθμό στη θέση του κεντρικού επιθετικού και, ασφαλώς, το βαλάντιο να αρκεί. Ο Τσέποβιτς είναι επιλογή πολύ ακριβή αφού αξιώνει περίπου στις 25.000 ευρώ τον μήνα, ένα ποσό στο οποίο δεν μπορεί με τίποτε να ανταποκριθεί η ΑΕΛ. Αν ο παίκτης μειώσει τις απαιτήσεις του (είναι ιδιαίτερα δύσκολο) στα ποσά που μπορεί η ΑΕΛ να δώσει, τότε και μόνο θα υπάρχει προοπτική κατάληξης σε συμφωνία.

Ο Μπένσοπ, τέως επιθετικός του Απόλλωνα, έχει επίσης πολύ υψηλό κασέ για τα δεδομένα της ΑΕΛ. Αμειβόταν στους κυανόλευκους της Λεμεσού με ένα ποσό κοντά στις 250.000 ευρώ ετησίως. Οπότε, μάλλον και αυτή η περίπτωση μπαίνει στο συρτάρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ