aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Το θέλει και θα το κυνηγήσει

ΑΕΛ: Το θέλει και θα το κυνηγήσει

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το Σούπερ Καπ μπορεί να περνά σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με τους στόχους μιας ομάδας, όμως είναι ένας τίτλος και στην ΑΕΛ θα προσπαθήσουν να τον κάνουν δικό τους το βράδυ του Σαββάτου. Μια νίκη θα τους ανεβάσει και την ψυχολογία για τη συνέχεια. Οι γαλαζοκίτρινοι μετά από δύο νίκες στο πρωτάθλημα, επί της Ένωσης και της Δόξας, μια ήττα από τον ΑΠΟΕΛ και μία ισοπαλία με την Ανόρθωση, προετοιμάζονται για να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ο Ντούσαν Κέρκεζ, που όπως φαίνεται θα χάσει τον Αντάμοβιτς για ένα δίμηνο, δεν έχει στη διάθεση του και τον Αγκάνοβιτς. Οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι συμπεριλαμβανομένων και των τελευταίων μετεγγραφών, των Μάε και Μεντόγιεβιτς.

Ο Βόσνιος τεχνικός έχει μπροστά του ένα μαραθώνιο και οι αυξημένες επιλογές θα του δώσουν την ευκαιρία να διαχειριστεί καλύτερα το έμψυχο δυναμικό. Δεν αποκλείεται ο Μεντόγιεβιτς να πάρει φανέλα βασικού το Σάββατο. Το μόνο σίγουρο είναι πως, η ΑΕΛ θα παραταχθεί στον τελικό του Σούπερ Καπ με πλήρη ενδεκάδα, με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου. Εκεί που προβληματίζουν περισσότερο οι κυπελλούχοι είναι στην επιθετική γραμμή. Ο Χουράδο απέχει πολύ από τον περσινό καλό εαυτό του, ενώ ο Κάρλος δεν έχει ακόμη πείσει. Δεν αποκλείεται ο προπονητής της ΑΕΛ να δοκιμάσει τον Μάε στην κορυφή, ο οποίος έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία στις προπονήσεις.

Οι γαλαζοκίτρινοι για να ελπίζουν σε μια καλή εμφάνιση, που θα τους αυξήσει τις πιθανότητες κατάκτησης του Σούπερ Καπ, θα πρέπει να λειτουργήσουν με καθαρό μυαλό και στη μεσαία γραμμή. Ο Γκαστανιάγα και ο Ζντραφκόσκι, πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις με τον Άρη Θεσσαλονίκης, όμως στο πρωτάθλημα ακόμη ψάχνονται. Συνεχίζουν να κινούνται στην μετριότητα και αυτό έχει επιπτώσεις για όλη την ομάδα. Πιο πολλή δράση περιμένουν και από τον Γκαζαριάν. Πολύ καλός ποδοσφαιριστής ο Αρμένιος αλλά ακόμη δεν έχει καταφέρει να πάρει στους ώμους του την ομάδα και να την οδηγήσει σε επιτυχία βάζοντας τη δική του σφραγίδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ