aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Το τεράστιο «διπλό» και η επανάληψη του παιχνιδιού με τη φωτιά

ΑΕΛ: Το τεράστιο «διπλό» και η επανάληψη του παιχνιδιού με τη φωτιά

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Το θέαμα περνά σε δεύτερη μοίρα στο στάδιο που βρίσκεται το πρωτάθλημα. Γι’ αυτό και το τρίποντο που πήρε η ΑΕΛ εις βάρος της Ανόρθωσης με 2-1 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» χάρις στα γκολ του Μαέ (έφτασε στα 12) είναι τεράστιας βαθμολογικής σημασίας.

Με τη νίκη τους οι γαλαζοκίτρινοι επανέφεραν τη διαφορά από την κορυφή στους τέσσερις βαθμούς από την πρωτοπόρο Ομόνοια και παραμένουν ζωντανοί στο κυνήγι του τίτλου.

Πλέον, αν η ΑΕΛ κάνει το καθήκον της απέναντι στον Ολυμπιακό στην 30ή αγωνιστική, θα μπορεί να ελπίζει σε περαιτέρω μείωση της απόστασης σε περίπτωση που ο (ισόβαθμός της) Απόλλων νικήσει ή κόψει βαθμούς από το «τριφύλλι».

Όσο για την εμφάνιση, χωρίζεται σε δύο μέρη. Στο πρώτο, οι ποδοσφαιριστές του Ντούσαν Κέρκεζ πήραν πολύ καλό βαθμό τακτικά, ήταν αποτελεσματικοί σχεδόν απόλυτα και πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων. Στο δεύτερο, μετά τη μείωση του σκορ στην καθυστέρηση του πρώτου ημιχρόνου, ήρθε η οπισθοχώρηση που οδήγησε αγχωτικό, παθητικό παιχνίδι, που έμοιαζε σε παιχνίδι με τη φωτιά.

Συμπεριφορά που εμφανίζεται σε δύο σερί ντέρμπι και σίγουρα χρήζει προσοχής στα εναπομείναντα, καθώς κάθε βαθμός που χάνεται κοστίζει. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που οι γαλαζοκίτρινοι βρίσκονται σε θέση να κυνηγούν την Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ