aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Το ρόστερ μίκρυνε επικίνδυνα, στο τραπέζι η ενίσχυση

ΑΕΛ: Το ρόστερ μίκρυνε επικίνδυνα, στο τραπέζι η ενίσχυση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το ρόστερ της ΑΕΛ έχει μικρύνει επικίνδυνα και θα ήταν καλύτερα για τον Ντούσαν Κέρκεζ (φωτό) να είχε και άλλες επιλογές. Είναι άθλος που οι γαλαζοκίτρινοι βρίσκονται στην πέμπτη θέση, όμως αν δεν γίνουν κινήσεις τον Ιανουάριο θα δυσκολευτεί πολύ να παραμείνει στα ψηλά της βαθμολογίας.  

Μετά το μεθαυριανό παιχνίδι στο «Τάσος Μάρκου» με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου ακολουθεί το ματς με τον ΑΠΟΕΛ και ακολούθως η διακοπή του πρωταθλήματος για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Θεωρείται σίγουρο λοιπόν πως θα συζητηθεί η μετεγγραφική ενίσχυση, ίσως και πριν από την αναμέτρηση με τους περσινούς πρωταθλητές, ώστε με δυο ή τρεις κινήσεις ουσίας, να λυθούν τα χέρια της τεχνικής ηγεσίας.

Από εκεί και πέρα, για το ματς με τους βυσσινί ετοιμάζει αλλαγές ο Κέρκεζ. Ο Βόσνιος τεχνικός θα παρατάξει την ενδεκάδα του με δύο κεντρικούς αμυντικούς και ίσως επαναφέρει στα άκρα της άμυνας τον Ν. Τεϊσέιρα και τον Γουίλερ. Υπάρχει όμως και τα ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο δεξί άκρο ο Χ. Κυριάκου.  Έπειτα είναι και η επιστροφή του Γκαστανιάγα. Ο Βάσκος θεωρείται από τις καλύτερες μονάδες της ομάδας της Λεμεσού και μπορεί να βοηθήσει στη μεσαία γραμμή. Μαζί του στο κέντρο θα είναι και δύο εκ των Μεντόγιεβτς, Ζντραφκόσκι και Γερολέμου. Ο Χουράδο ή ο Κάρλος θα είναι στην κορυφή της επίθεσης και στα φτερά θα είναι δύο από τους Αβραάμ, Αντωνίου και Μαρκόσκι. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι και ο Αντάνοβιτς, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημά του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ