aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Το ποτήρι είναι έτοιμο να ξεχειλίσει, φεύγει ο Πάμπος

ΑΕΛ: Το ποτήρι είναι έτοιμο να ξεχειλίσει, φεύγει ο Πάμπος

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η προψεσινή ήττα της ΑΕΛ από τον αδιάφορο Ερμή (1-2) στο Τσίρειο, όπως ήταν φυσικό, έφερε τα μαύρα σύννεφα. Ο πρόεδρος, Ανδρέας Σοφοκλέους, ο οποίος δέχτηκε τα περισσότερα πυρά, θα επιστρέψει τις επόμενες ώρες στην Κύπρο και είναι αποφασισμένος να δώσει τέλος στην προεδρική του θητεία.

Από την άλλη, ο προπονητής Πάμπος Χριστοδούλου έχει λάβει την απόφασή του και θα την ανακοινώσει σήμερα ή αύριο. Όπως έχουμε πληροφορηθεί, αποφάσισε να μην παραμείνει στο πόστο του, έτσι η ΑΕΛ θα πορευτεί με υπηρεσιακό στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα το ερχόμενο Σάββατο. Αυτές είναι οι μέχρι τώρα πληροφορίες.

Τα προβλήματα που ήταν κρυμμένα κάτω από το χαλί, βγήκαν στην επιφάνεια και φάνηκε πως η ΑΕΛ λειτουργούσε με αυτόματο πιλότο. Δεν ξέρουμε αν της έχουν μείνει λίγα καύσιμα, αλλά αν ξέμεινε από αυτά, η πτώση θα είναι μοιραία. Χωρίς ίχνος υποτίμησης στον Ερμή, οι οπαδοί της δεν μπορούσαν να χωνέψουν πως ένας αδιάφορος αντίπαλος, τους υποχρέωσε σε ήττα στο Τσίρειο. Μαζί χάθηκαν και οι ελπίδες για να μείνει η ΑΕΛ κοντά στην κορυφή και πλέον, αυτό που απομένει είναι να βρεθούν λύσεις. Λύσεις που μπορούν να προκύψουν μέσα από ψύχραιμες αποφάσεις και όχι υπό το βάρος του πανικού και της απογοήτευσης.

Όσα ακολούθησαν των προηγούμενων αγώνων με την Ομόνοια και τον ΑΠΟΕΛ αποδείχθηκαν ημίμετρα. Ο κόσμος είναι απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας και η ανακοίνωση των οργανωμένων που στρέφεται κατά του προέδρου Ανδρέα Σοφοκλέους, δείχνει πως κανένας πλέον δεν ανέχεται άλλο την αποψίλωση της αγαπημένης του ομάδας.

Φαίνεται πως το γυαλί έχει ραγίσει και ο πρόεδρος είναι αποφασισμένος  να αποχωρήσει. Έχει κουραστεί από την κατάσταση. Η κατάσταση είναι τραγική και στο παρόν στάδιο μη αναστρέψιμη. Το γεγονός πως τις τύχες της ομάδας χειρίζονταν τα τελευταία χρόνια ένα ή δύο άτομα, κάνει ακόμη πιο δύσκολη την επόμενη μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ