aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Το «ποτέ δεν ξέρεις» του Ντούσαν Κέρκεζ

ΑΕΛ: Το «ποτέ δεν ξέρεις» του Ντούσαν Κέρκεζ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

«Τελειώσαμε, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις». Αυτή ήταν η απάντηση του Ντούσαν Κέρκεζ, όταν ρωτήθηκε μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα εάν έχει ολοκληρωθεί ο μετεγγραφικός σχεδιασμός. Ο προπονητής της ΑΕΛ, λοιπόν, άφησε το παραθυράκι της ενίσχυσης ανοιχτό, χωρίς με αυτό να σημαίνει κάτι.

Γνωρίζει πως η ομάδα του είναι γεμάτη σε όλες τις θέσεις και επίσης, ότι δεν έπαιξαν τέσσερις παίκτες στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Ο λόγος για τους αμυντικούς Μπρούνο Σάντος, Γκορντάν Μπουνόζα και τους μεσοεπιθετικούς Γκαζαριάν, Ντανίλο. Επομένως, δεν «καίγεται» για περαιτέρω προσθήκες εάν δεν προκύψει αξιόλογη επιλογή που θα δώσει επιπλέον ώθηση.

Υπενθυμίζουμε πως τρεις ποδοσφαιριστές θα απουσιάζουν από τις προπονήσεις της ομάδας τις επόμενες μέρες. Οι Χάρης Κυριάκου και Μηνάς Αντωνίου κλήθηκαν στην Εθνική Ανδρών και ο Γιάννης Γερολέμου στην Ελπίδων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ