aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Το πήρε απόφαση ο Χουράδο

ΑΕΛ: Το πήρε απόφαση ο Χουράδο

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Ένα σημαντικό κεφάλαιο που λήγει για την ΑΕΛ λέγεται… Ρούβεν Χουράδο. Η παραμονή του στην ομάδα της Λεμεσού πέρασε από διάφορα στάδια, ωστόσο φαίνεται πως έχει καταλάβει πως δεν θα αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη, αφού έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τους κυπελλούχους. Ο Ισπανός, όπως λένε οι πληροφορίες μας, όσο περνά ο χρόνος ανεβάζει την απόδοσή του στις προπονήσεις, κάτι που ικανοποιεί τον προπονητή του.

Παράλληλα, σαφώς καλύτερα νιώθει ο Ιβάν Κάρλος, ο οποίος στο φιλικό με τον Άρη Λεμεσου πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΕΛ, κάτι που τον ανεβάζει ψυχολογικά ενόψει της πρεμιέρας. Αυτό που φαίνεται είναι πως πάμε για δυνατό «ντέρμπι» ανάμεσα στον Ισπανό και τον Βραζιλιάνο για τη θέση του σέντερ φορ στο ματς πρεμιέρας με την Ανόρθωση, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή στο Τσίρειο.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του πρωταθλήματος άρχισε για τα καλά και ο Ντούσαν Κέρκεζ, όπως όλοι οι προπονητές, καταστρώνει το πλάνο τους για τον πρώτο αγώνα. Ο Βόσνιος από τη μια ζει την αγωνία του πρώτου αγώνα και από την άλλη ζει με την αγωνία των τραυματιών ποδοσφαιριστών για τους οποίους δεν ξέρει αν μπορεί να τους υπολογίζει.

Ο λόγος για τους Ντόσα Ζούνιορ, Ζαρσίνιο Αντόνια και Κίρε Μαρκόσκι. Οι δύο πρώτοι είναι θέμα χρόνου να μπουν σε φουλ ρυθμό προπονήσεων, ώστε να τεθούν στη διάθεση του Ντούσαν Κερκεζ για την αναμέτρηση της Κυριακής με την Ανόρθωση. Οι δυο ποδοσφαιριστές έκαναν όλο αυτό το διάστημα ατομικό πρόγραμμα και αν σήμερα ανεβάσουν ρυθμούς και μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων χωρίς να νιώσουν ενοχλήσεις, ο τεχνικός της ΑΕΛ θα τους υπολογίζει για το ματς της 1ης αγωνιστικής. Σε διαφορετική περίπτωση, κυρίως για τον Ζούνιορ, αν αισθανθεί την παραμικρή ενόχληση, δεν θα ρισκάρει κανείς τη συμμετοχή του στον αγώνα της πρεμιέρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ