aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Το πάθημα να γίνει μάθημα

ΑΕΛ: Το πάθημα να γίνει μάθημα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το πάθημα να τους γίνει μάθημα. Αυτό θα θελήσουν να «φωνάξουν» οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, αφήνοντας πίσω την ήττα από τον Απόλλωνα και επιστρέφοντας άμεσα στις νίκες. Ο Ντούσαν Κέρκεζ κάνει διάφορες σκέψεις και προτίθεται να προβεί σε αλλαγές, σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα. Όλα είναι στην κρίση του προπονητή, ο οποίος έχει ακόμη δυο προπονήσεις για να καταλήξει στις τελικές του αποφάσεις.

Δεν είναι μόνο θέμα επιλογής ποδοσφαιριστών αλλά και κατάθεσης προσωπικότητας και πάθους στον αγωνιστικό χώρο, στοιχεία που έλειψαν στο πρώτο ημίωρο του ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής. Πέρα απ’ αυτούς που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή τους και έχουν τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα, είναι και άλλοι που μπορούν να βοηθήσουν, όπως οι Ζούνιορ, Αντάμοβιτς, Μαρκόσκι, Σίλβα, Μυτίδης και Μακρής. Υπολογίζει και σε αυτούς ο Ντούσαν Κέρκεζ, όμως δεν μπορεί να προχωρήσει σε μαζικές αλλαγές, ούτε να διαγράψει τις καλές εμφανίσεις που είχαν μέχρι τώρα οι ποδοσφαιριστές που θεωρούνται οι βασικές του επιλογές. Μια – δυο αλλαγές θα γίνουν, όχι όμως τόσες που ίσως χαλάσουν τη συνοχή της ομάδας του.

Περισσότερο, τον Βόσνιο τεχνικό προβληματίζει η αριστερή πλευρά. Περιμένει περισσότερα από τον Μπενίτεθ, που δεν έχει ακόμη δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες. Ο Αβραάμ από την άλλη βγάζει κούραση. Το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσει με τον Μπενίτεθ την Κυριακή, χωρίς όμως να αποκλείεται και η χρησιμοποίηση ενός από τους Μαρκόσκι ή Μακρή. Πιθανό να δούμε και μια αλλαγή στη μεσαία γραμμή. Να δούμε από την αρχή, ας πούμε, τον Σίλβα, ο οποίος ωστόσο πιο πολύ μπορεί να βοηθήσει επιθετικά. Αν μείνει στον πάγκο ο Γκαζτανιάγα, ίσως δημιουργηθεί κενό στον άξονα, αφού ο Ισπανός ήταν πολύ καλός μέχρι τον αγώνα με τον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ