aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Το πακέτο του… Λαφράνς και ο διστακτικός Ντούσαν Κέρκεζ

ΑΕΛ: Το πακέτο του… Λαφράνς και ο διστακτικός Ντούσαν Κέρκεζ

Οι δύσκολες συνθήκες που δημιουργεί η πανδημία όσον αφορά στην προσπάθεια που θα κάνουν οι ομάδες για να ενδυναμωθούν σε θέσεις όπου παρουσιάστηκαν ελλείψεις, τίς αναγκάζει να μειώσουν και πάλι το ρίσκο ενόψει του Γενάρη, όπως έγινε το περασμένο Καλοκαίρι έως έναν σημαντικό βαθμό.

Την πεπατημένη θα ακολουθήσει και η ΑΕΛ. Πού να τρέχει άλλωστε ο Κέρκεζ να πείσει παίκτες από το εξωτερικό να έρθουν στην Κύπριο σε περίοδο που η πανδημία μάλιστα είναι στα φόρτε της και ενδεχομένως να συνεχίσει να είναι για καιρό ακόμη. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Βόσνιος τεχνικός δεν ψάχνει και στο εξωτερικό, αλλά ενδεχόμενες επιλογές από την Κύπρο που στοιχίζουν και λιγότερα χρήματα είναι πιο εύκολα καλοδεχούμενες. Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος ανήκει σε αυτό το… πακέτο είναι και ο Κέβιν Λαφράνς ο οποίος δεν θα χρειαστεί καθόλου χρόνο προσαρμογής.

Ωστόσο, ο Κέρκεζ παρουσιάζεται διστακτικός εκ πρώτης και θα παρουσιαστεί θετικός μόνο εάν δεν βρεθεί κάποια άλλη πιο αξιόλογη επιλογή κεντρικού αμυντικού στο διαθέσιμο ποσό για απόκτηση ποδοσφαιριστή για τη συγκεκριμένη θέση. Υπάρχει χρόνος και στην ΑΕΛ θα αξιολογήσουν σε βάθος οτιδήποτε τεθεί ενώπιων τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ