aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Το μέλλον του Πάμπου και το πρόστιμο

ΑΕΛ: Το μέλλον του Πάμπου και το πρόστιμο

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Super ΣΠΟΡ FM, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Πάμπο Χριστοδούλου και την επίσκεψη του προέδρου την Παρασκευή στην προπόνηση.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΛ: Έσβησε η «φωτιά» για τον Πάμπο

Για το πρόστιμο που θα επιβληθεί στους παίκτες: «Δεν θέλω να πω δημόσια την απόφαση του προέδρου, θα την ανακοινώσει την Παρασκευή στους ποδοσφαιριστές. Μαζί με αυτό θα τους πει και άλλα πολλά. Όσοι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να ματώνουν την φανέλα τους, δεν θα μπαίνουν».

Για τον Πάμπο Χριστοδούλου και αν συζητήθηκε θέμα για ανανέωσης της συνεργασίας: «Είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά για την ΑΕΛ. Τέθηκε ένας στόχος και γίνεται μεγάλη προσπάθεια. Δεν τέθηκε ποτέ θέμα για να φύγει ο Πάμπος, τον εμπιστευόμαστε. Δεν είναι της ώρα η ανανέωση, όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή, θα το δει ο πρόεδρος με τον προπονητή. Αυτό που σκεφτόμαστε τώρα είναι να πετύχει η ομάδα τον στόχο της. Πρέπει να βγει η ΑΕΛ στην Ευρώπη. Παρατηρείται μια στάση κάποιων οπαδών πως είναι λες και τα έχουμε παρατήσει. Δεν πρόκειται για συμβεί κάτι τέτοιο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ