aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Το μεγάλο «αγκάθι» στους κυπελλούχους

ΑΕΛ: Το μεγάλο «αγκάθι» στους κυπελλούχους

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Όλα σιγά-σιγά παίρνουν τον δρόμο τους στην ΑΕΛ. Ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει κατασταλάξει σε ποιες θέσεις χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα του και όπως φαίνεται είναι θέμα χρόνου να προχωρήσουν στις προσθήκες που έχει στο μυαλό του. Υπάρχει όμως ένα «αλλά» και αυτό έχει να κάνει με τους ποδοσφαιριστές που δεσμεύονται με συμβόλαιο και δεν βρίσκονται στα πλάνα του Βόσνιου προπονητή. Θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή για να αποχωρήσουν, χωρίς να επιβαρυνθεί η ΑΕΛ τεράστια ποσά.

Στην ομάδα θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω στη νέα σεζόν, όμως για να γίνει αυτό χρειάζονται δύο-τρεις πολύ καλές κινήσεις. Αυτοί που δεν συνεχίζουν στη νέα σεζόν, αλλά διατηρούν συμβόλαιο είναι οι Σχρανζ, Αγκάνοβιτς, Μυτίδης, Λ. Σίλβα και ένα-δύο άλλοι. Βέβαια αν δεν ξεκαθαρίσουν τα θέματα με τους πιο πάνω, δύσκολα στην ΑΕΛ θα γίνουν μετεγγραφές. Δεν επιθυμούν σε τίποτε να μπουν σε περιπέτειες με οφειλές σε ποδοσφαιριστές που δεν θα αγωνίζονται. Υπάρχει πάντως αισιοδοξία πως το ζήτημα αυτό θα ξεπεραστεί και οι γαλαζοκίτρινοι θα ενισχυθούν στις θέσεις που χρειάζονται κάτι καλύτερο.

Στην ΑΕΛ εκφράζουν αισιοδοξία πως σύντομα θα κλείσει θετικά και το θέμα με τον Βοζίνια. Ο τερματοφύλακας από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει συμφωνήσει, όμως μένουν ένα-δύο θέματα, όπως είναι η προμήθεια στον μάνατζέρ του, ο οποίος καθυστερεί την οριστική επίτευξη συμφωνίας. Στην ΑΕΛ έχουν τον χρόνο υπέρ τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα αφήσουν τα φλέγοντα θέματα να καθυστερούν.

Ζητούμενο είναι να τελειώσουν με τις μετεγγραφές για να κοιτάξουν με καθαρό φακό τη συνέχεια και την απρόσκοπτη προετοιμασία της ομάδας τους. Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ θα ξεκινήσει από τον β’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και απέναντί της θα βρει αντίπαλο με πιο υψηλή βαθμολογία στην ΟΥΕΦΑ. Θέλουν οι κυπελλούχοι να είναι έτοιμοι, έτσι ώστε να μπορέσουν να πάνε πιο μακριά και γιατί όχι να φθάσουν μέχρι τους ομίλους της διοργάνωσης, κάτι που είχε συμβεί το καλοκαίρι του 2012.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ