aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Το κομμάτι που λείπει από το παζλ

ΑΕΛ: Το κομμάτι που λείπει από το παζλ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο προγραμματισμός στην ΑΕΛ εξελίσσεται με βάση τον αρχικό σχεδιασμό. Οι συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης σε συνεργασία με τον προπονητή, έφεραν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα και πλέον, ο Ντούσαν Κέρκεζ δεν έχει αρκετές έγνοιες στο κεφάλι όσον αφορά στις προσθήκες.

Με την προδιαγραφόμενη μετεγγραφή του 22χρονου Κροάτη Μάτκο Μπάμπιτς, το παζλ στη γραμμή κρούσης συμπληρώνεται και στην ομάδα της Λεμεσού εντατικοποιούν τις ενέργειες για την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής στο κέντρο της άμυνας. Δεν καρποφόρησαν οι προσπάθειες για τους Σενκ και Μίλερ, με αποτέλεσμα η λίστα να ανανεωθεί.

Ο Κέρκεζ έχει σχηματίσει άποψη για νέες επιλογές, αλλά δεν βιάζεται. Ολοκληρώνονται ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, οπότε ενδεχομένως να προκύψουν επιπρόσθετες λύσεις. Ο κόουτς των γαλαζοκιτρίνων θέλει να είναι σίγουρος για την τελική επιλογή του ποδοσφαιριστή που θα πλαισιώσει την «καρδιά» της οπισθοφυλακής, τους  Αντρέ Τεϊσέιρα και Ράσο.

Την ίδια ώρα, ο Έουλερ Σίλβα «βγήκε» από την καραντίνα και εντάσσεται στο πρόγραμμα εκγύμνασης. Ασφαλώς, πριν γίνει κάτι τέτοιο, πέρασε από 2-3 τεστ για τον κορωνοϊό, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν αρνητικά. Η ΑΕΛ, ανέβασε βίντεο στο Facebook όπου και τον παρουσίασε, με τον ποδοσφαιριστή να κάνει κολπάκια με την μπάλα.

Όσον αφορά στην προετοιμασία, μετά το χθεσινό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Καρμιώτισσα, ο Κέρκεζ παραχώρησε για σήμερα ρεπό στους ποδοσφαιριστές. Υπενθυμίζουμε πως στις 27 Ιουλίου, η αποστολή θα καταλύσει στον Αγρό και από εκεί θα πηγαίνει οδικώς στο Πελένδρι, όπου θα διανυθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Υπενθυμίζουμε πως προπονούνται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα ο Γκοντάλ και Ν. Τεϊσέιρα, οι οποίοι όμως ειδοποιήθηκαν ότι είναι εκτός πλάνου και πρέπει να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ