aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Το φωνάζει ο Κέρκεζ

ΑΕΛ: Το φωνάζει ο Κέρκεζ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

«Θέλουμε να πάμε μέχρι το τέλος, και στο πρωτάθλημα, και στο κύπελλο», είπε χαρακτηριστικά ο Ντούσαν Κέρκεζ μετά το νικηφόρο παιχνίδι της ΑΕΛ απέναντι στον Ολυμπιακό. Επιτυχία που φέρει την ΑΕΛ μόλις ένα βαθμό μακριά από την πρωτοπόρο Ομόνοια. Και ακολούθως, τόνισε: «Θέλουμε να κάνουμε κάτι στο τέλος στον Εναέριο». Τοποθετήσεις που φανερώνουν την αποφασιστικότητα του τεχνικού αλλά και όλων στην ομάδα της Λεμεσού για να έχει «happy end» η σεζόν. Οι γαλαζοκίτρινοι είναι αποφασισμένου να το πάρουν σε διπλό ταμπλό μέχρι τέλους, να «χτυπήσουν» πρωτάθλημα και κύπελλο.

Τα βαθμολογικά δεδομένα στο πρωτάθλημα αλλά και η παρουσία της ΑΕΛ στα ημιτελικά του κυπέλλου τής δίνουν βάσιμα το δικαίωμα να ονειρεύεται. Άλλωστε η πορεία της ομάδας, ο χαρακτήρας και το μέταλλο νικητή που έχει παρουσιάσει τής το επιτρέπουν και όσο είναι στο παιχνίδι ελπίζει.

Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μπορεί να μην είχε μεγάλα καλά διαστήματα αλλά ήταν ανώτερη και έφθασε πανάξια στην επιτυχία. Μίλησε η ποιότητά της, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Ο Ντανίλο πέτυχε ένα ωραίο γκολ, ο Μαέ «φώναξε» εκ νέου πως είναι ικανός να «σκοτώσει» κάθε αντίπαλο και ο Βοζίνια όποτε χρειάστηκε δήλωσε «παρών». Το προχθεσινό τρίποντο όχι μόνο την έφερε σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη θέση αλλά της επιτρέπει να πάει με καλή ψυχολογία στα δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια που ακολουθούν. Ήδη στην ΑΕΛ επικεντρώθηκαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Αρένα. Στην α’ φάση, στο γήπεδο της ΑΕΚ, γνώρισε την ήττα παρόλο που είχε προηγηθεί (1-2), ενώ πανηγύρισε την πρόκριση στο κύπελλο (2-0).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ