aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Το αφεντικό «τρελάθηκε»!

ΑΕΛ: Το αφεντικό «τρελάθηκε»!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Στα χάι του, στα ωραία του, είναι το τελευταίο διάστημα ο Ανδρέας Σοφοκλέους. Ο πρόεδρος της ΑΕΛ, βλέποντας την ομάδα του να πετυχαίνει τρεις σερί νίκες σε ντέρμπι, θέλησε να ανταμείψει ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία. Την Τρίτη, λοιπόν, αφού η ΑΕΛ πραγματοποίησε προπόνηση στο Πελένδρι, γενέτειρα του Σοφοκλέους, τους δεξιώθηκε και τους ενημέρωσε για την απόφασή του να ανταμειφθούν με έξτρα πριμ για τις τρεις σπουδαίες επιτυχίες.

Τα πρόσφατα νικηφόρα αποτέλεσμα είχαν ως αποτέλεσμα την παρουσία της ΑΕΛ στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, μόλις δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή, αλλά και την παρουσία της στην οκτάδα του κυπέλλου. Ο πρόεδρος έδειξε έμπρακτα την ικανοποίησή του και θέλησε με αυτόν τον τρόπο να «ντοπάρει» την ομάδα ενόψει της συνέχειας. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη και στην ΑΕΛ στηρίζουν πολλά στην υγεία που επικρατεί στον σύλλογο, με τον πρόεδρο να είναι αποφασισμένος να συμβάλει μέχρι τέλους για υλοποίηση του στόχου τους. Δεν μιλάνε για τίτλο αλλά εάν η ομάδα συνεχίσει να είναι εκεί ψηλά, σαφώς και θα τον κυνηγήσει μέχρι τέλους.

«Από την αρχή της σεζόν, όταν με ρώτησαν, ξεκαθάρισα ότι πάντα στην ΑΕΛ ζεις με πίεση και με άγχος και έτσι θα ήταν και η φετινή σεζόν. Ξέραμε ότι δεν θα ήμασταν το φαβορί και δεν είμαστε το φαβορί για το πρωτάθλημα, όμως το δηλώνουμε ότι είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια, δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο», απάντησε χαρακτηριστικά ο Θεόδωρος Αντωνίου σε ερώτηση αν μπορεί η ΑΕΛ να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει τον τίτλο. Μιλώνστας στον Active και στην εκπομπή «Βάλε ένα γκολ», ο διευθυντής Ποδοσφαίρου του συλλόγου της Λεμεσού, πρόσθεσε: «Θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτό τον ρυθμό, να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να παίρνουμε και τις νίκες. Ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλές ομάδες με πρωταγωνιστικούς στόχους, αλλά είναι και η ΑΕΛ σε αυτό το γκρουπ».

Αναφερόμενος στον Ανδρέα Σοφοκλέους, είπε ότι δεν μπορούσε να κατέβει στα αποδυτήρια λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό, «αλλά τη δουλειά του την έκανε». Και συνέχισε: «Έκανε αυτά που ξέρει για να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Χθες (σ.σ. προχθές), προπονήθηκε η ομάδα στο Πελένδρι και ακολούθως παρέθεσε γεύμα». Όσο για τον Κέρκεζ, σχολίασε ο Αντωνίου: «Τι να πούμε για τον Ντούσαν; Κάνει πράξη αυτά που θέλει ο πρόεδρος και ο κόσμος. Μαζί με το επιτελείο του βέβαια, γιατί όσοι είναι εκεί είναι αφοσιωμένοι στη δουλειά τους. Είμαστε το ένα και το αυτό».

Η ΑΕΛ συνεχίζει την προετοιμασία της για το ματς με τον Εθνικό. Δεν υπολογίζονται οι Έουλερ, Ράσο, Μεντόγεβιτς, Μαέ, Γκαζαριάν, Δ. Αβραάμ, Ντανίλο και Μπουνόζα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ