aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Το +5 από την ΑΕΚ και η προοπτική

ΑΕΛ: Το +5 από την ΑΕΚ και η προοπτική

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η ΑΕΛ θα ταξιδέψει αύριο στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Σ’ ένα ματς που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών μετά το νέο διάταγμα του Υπουργείου Υγείας για τους αγώνες στην επαρχία Λάρνακας.

Η ομάδα του Κέρκεζ, που ολοκληρώνει με απογευματινή προπόνηση την προετοιμασία της, θα πάει στο Αρένα για το «διπλό» που θα της αυξήσει τη διαφορά από την ΑΕΚ στους πέντε βαθμούς. Αν και νωρίς, θα είναι μια θετική εξέλιξη για τους γαλαζοκίτρινους, που θα έχουν την προοπτική για ακόμη καλύτερη τη συνέχεια εφόσον φθάσουν στις τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες. Παράλληλα, η ΑΕΛ θα θελήσει να πανηγυρίσει την πρώτη της επιτυχία σε ντέρμπι και να δώσει συνέχεια στη νίκη επί της Καρμιώτισσας.

Ο Κέρκεζ δεν υπολογίζει τέσσερις ποδοσφαιριστές, που θα μπορούσαν να ήταν όλοι βασικοί. Πρόκειται για τους Έουλερ, Αβραάμ, Τόρες και Μάιντεβατς. Δεν στέκεται στις απουσίες αλλά στις επιλογές που έχει στη διάθεσή του. Ο Κυριάκου εκτός απροόπτου θα καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ και δεξιά θα αρχίσει τον αγώνα ο Σάντος.

Επίσης, αντί του Τόρες θα αγωνιστεί ο Ριέρα και θα μετακινηθεί ο Ντανίλο ως δεξιός εξτρέμ. «Παίζει» και το σενάριο να πάρει φανέλα βασικού ο Ζντραφκόσκι. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που άρχισαν τον αγώνα απέναντι στην Καρμιώτισσα, στο οποίο η ΑΕΛ πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή εμφάνισή της, θα διατηρήσουν τη θέση τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ