aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Το 16άρι που… σπάει κόκαλα

ΑΕΛ: Το 16άρι που… σπάει κόκαλα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η άγονη ισοπαλία της ΑΕΛ απέναντι στον Απόλλωνα, δεν μπορεί να κριθεί αρνητικό αποτέλεσμα παρόλο που ο στόχος ήταν η νίκη.

Διατηρήθηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας μόλις ένα βαθμό πίσω από την Ομόνοια, την οποία θα υποδεχθεί το Σάββατο στο Τσίρειο. Επίσης, παρέμεινε η διαφορά των τριών βαθμών από τον Απόλλωνα και άλλο σημαντικό στοιχείο είναι το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον συμπολίτη της.

Την ίδια ώρα, με τη χθεσινή ισοπαλία, η ΑΕΛ παρέμεινε αήττητη σε 16 αγώνες πρωταθλήματος στο Τσίρειο. Οι δύο ήταν ως τυπικά φιλοξενούμενη του Απόλλωνα. Δεκατέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και μηδέν ήττες ο απολογισμός της ομάδας του Κέρκεζ στο σπίτι της.

Το 16άρι που… σπάει κόκαλα. Καμία ομάδα δεν μπόρεσε να λυγίσει την ΑΕΛ στο Τσίρειο. Η ομάδα της Λεμεσού έχασε δύο βαθμούς από την Ομόνοια στην έδρα της (1-1). Αντίπαλο που θα βρει στο δρόμο της το προσεχές Σάββατο και θα θελήσει να κερδίσει ώστε να ξεπεράσει στη βαθμολογία, να βρεθεί αυτή στην κορυφή.

Οι άλλοι δύο χαμένοι βαθμοί ήταν οι χθεσινοί, αλλά με την ΑΕΛ ως τυπικά φιλοξενούμενη του Απόλλωνα. Τεράστιο το κίνητρο για τους γαλαζοκίτρινους στο προσεχές ντέρμπι με την Ομόνοια.

Η συνέχιση του αήττητου στο Τσίρειο αλλά και το άλμα στην κορυφή. Που αν το πετύχει αυτομάτως θα σημαίνει και τερματισμός του αήττητου σερί της αντιπάλου της που κρατά για 18 αγώνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ