aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Τίτλοι σε άδοξο τέλος, στο πάνθεον της Ιστορίας o Πάμπος

ΑΕΛ: Τίτλοι σε άδοξο τέλος, στο πάνθεον της Ιστορίας o Πάμπος

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Έπεσαν ως γνωστόν χθες οι τίτλοι τέλους για τον Πάμπο Χριστοδούλου. Μετά τη βαθμολογική υποχώρηση της ΑΕΛ, ο Κύπριος τεχνικός αποφάσισε να αποχωρήσει και όπως αποδείχτηκε χθες, το διαζύγιο ήταν αναπόφευκτο. Οι δυο πλευρές τα βρήκαν εύκολα και τράβηξε ο καθένας τον δρόμο του.

Κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί τον περασμένο Δεκέμβριο την κατάληξη αυτής της συνεργασίας. Φαίνεται όμως πως τα αραιά σύννεφα, που υπήρχαν κατά καιρούς, πύκνωσαν με τις τρεις σερί ήττες και ο Κύπριος προπονητής έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση της διοίκησης μετά το ματς με τον Ερμή. Είχε αποφασίσει πως για το καλό της ΑΕΛ ήταν καλύτερο να αποχωρούσε. Μια απόφαση που έγινε σεβαστή από τη διοίκηση.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση, η ομάδα θα πορευτεί με υπηρεσιακό προπονητή τον Διονύση Διονυσίου μέχρι το τέλος της σεζόν. Όπως αναφέρεται, ύστερα από αρκετή συζήτηση με τον Χριστοδούλου, αποφασίστηκε κοινή συναινέσει η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, για το καλύτερο δυνατό της ποδοσφαιρικής ομάδας ενόψει της συνέχειας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Με τον Πάμπο Χριστοδούλου στον πάγκο της η ΑΕΛ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια μετά από 44 χρόνια ξηρασίας, το 2012. Η ευγνωμοσύνη των οπαδών της προς το πρόσωπό του είναι απεριόριστη και η Ιστορία θα γράφει το όνομά του με χρυσά γράμματα, στο πάνθεον των μεγάλων πρωταγωνιστών της ΑΕΛ.

Τα ίδια ισχύουν και για όλους όσοι υπηρέτησαν την ΑΕΛ την ίδια περίοδο, παράγοντες, προέδρους, ποδοσφαιριστές, προπονητές. Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΛ δεν είχε πολλά εφόδια στη διάθεσή του, όμως ο αρχικός στόχος, που ήταν η είσοδος στην εξάδα, επιτεύχθηκε. Κάποια στιγμή η ομάδα μπήκε επικεφαλής στη βαθμολογία. Μετά ήρθαν οι απώλειες παικτών (Σιέλης, Σόουζα, Μπουένο, Ζούνιορ), οι οποίες έφεραν την υποχώρηση. Δεν πήγαν όλα καλά, όμως το σημαντικό είναι η επόμενη μέρα της ΑΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ