aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Θέλει τη διαφορά στην άμυνα

ΑΕΛ: Θέλει τη διαφορά στην άμυνα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η έλλειψη σταθερότητας στις επιλογές στην άμυνα κυρίως λόγω τραυματισμών και τα 34 γκολ παθητικό σε 36 αγώνες, οδηγούν τον Κέρκεζ σε αλλαγές στην αμυντική γραμμή. Ο τεχνικός της ΑΕΛ δείχνει πρόθεση να αρχίσει το «χτίσιμο» της ομάδας για τη νέα περίοδο από την οπισθοφυλακή. Άλλωστε, οι αλλαγές στο συγκεκριμένο χώρο αναμένονται αρκετές και σημαντικές αφού δεν συνεχίζουν οι Πάντιτς και Μπουνόζα στο κέντρο της άμυνας.

Στην έξοδο βρίσκονται και οι Κυριάκου, Αβραάμ. Ο Έουλερ, παρόλο που είχε τραυματισμούς και δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα, θα συνεχίσει αφού η τεχνική ηγεσία πιστεύει στον Βραζιλιάνο, κρίνεται ως ποιοτική επιλογή.

Τους πιο πάνω Κύπριους ποδοσφαιριστές, η ΑΕΛ θα θελήσει να τους αντικαταστήσει, με τον Κέρκεζ να έχει ως στόχο να προσθέσει ποιότητα και εμπειρία στην αμυντική γραμμή. Περιπτώσεις που απασχολούν τους γαλαζοκίτρινους για το κέντρο της άμυνας είναι οι Ριστέφσκι και Σωτηρίου. Ο τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας θεωρεί πως, φτιάχνοντας την εικόνα της ομάδας στην άμυνα, θα μπορέσει να πετύχει πολύ περισσότερα στη νέα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ