aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Θέλει παραμονή Ντα Σίλβα, στοχεύει σε Αντωνίου-Ζαχαρίου

ΑΕΛ: Θέλει παραμονή Ντα Σίλβα, στοχεύει σε Αντωνίου-Ζαχαρίου

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Ανδρέας Σοφοκλέους, είναι σε ανοικτή γραμμή με τον Ντούσαν Κέρκεζ. Οι ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν θα ανακοινωθούν εντός των προσεχών ημερών. Οι Σίλβα, Σχρανζ και Αγκάνοβιτς δύσκολα θα συνεχίσουν, ενώ δεν υπολογίζονται οι Μυτίδης, Αντόνια και άλλοι ένας-δύο ποδοσφαιριστές, ενώ κλειστές θα είναι οι πόρτες και για τους περισσότερους που είχαν αγωνιστεί τη σεζόν που πέρασε σε άλλες ομάδες.

Πολύ σύντομα θα ξεκαθαρίσει και το θέμα με τον Άλεξ ντα Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος ενδιαφέρει τους κυπελλούχους, όμως όλα θα εξαρτηθούν και από τις απαιτήσεις του. Εκτός από τον Ιβάν Κάρλος, θα γίνουν ακόμη τρεις-τέσσερις κινήσεις, ενώ καταβάλλονται προσπάθειες για να συνεχίσει κι ο Ανδρέας Μακρής.

Η προσοχή εστιάζεται και στην απόκτηση των Μηνά Αντωνίου και Παναγιώτη Ζαχαρίου. Οι προθέσεις της ΑΕΛ είναι ξεκάθαρες, να βάλει στο «οπλοστάσιό» της και ποιοτικούς Κύπριους ποδοσφαιριστές, χωρίς όμως να διαφοροποιηθεί σε μεγάλο βαθμό η ομάδα που κατάφερε να έχει μια πετυχημένη σεζόν, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο προπονητής της ΑΕΛ επιθυμεί την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, επιτελικού μέσου και αριστερού εξτρέμ. Δεν είναι ξεκάθαρο αν θα συνεχίσει ο Μπενίτεθ σε αντίθεση με τον Τόρες, ο οποίος έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του και υπολογίζει σε αυτόν ο Ντούσαν Κέρκεζ. Στην ΑΕΛ θα κινηθούν για ποιοτική ενίσχυση, αλλά και πάλι ο προϋπολογισμός θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.

Σε μεγάλο βαθμό οι μετεγγραφές του περασμένου καλοκαιριού βοήθησαν, όχι όμως στον βαθμό που ανέμεναν στην ΑΕΛ αυτές του Ιανουαρίου. Οι γαλαζοκίτρινοι μετρούν αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας και μέχρι τις 25 του μηνός αναμένεται πως θα ολοκληρωθεί σε μεγάλο βαθμό ο σχεδιασμός. Το πρώτο μέρος της προετοιμασίας θα γίνει στην Κύπρο, ενώ στη συνέχεια η αποστολή θα μεταβεί στο εξωτερικό. Λεπτομέρειες για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ