aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Θέλει οι λεπτομέρειες να είναι με το μέρος της

ΑΕΛ: Θέλει οι λεπτομέρειες να είναι με το μέρος της

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Άλλη μια προπόνηση για την ΑΕΛ η τελευταία, πριν τον τελικό του κυπέλλου. Ο Ντούσαν Κέρκεζ θα εμφανιστεί σήμερα στη συνέντευξη Τύπου και ίσως φωτίσει λίγο με τις δηλώσεις του τις σκέψεις του γύρω από την ενδεκάδα που θα παρουσιάσει στον αυριανό τελικό. Όσο πλησιάζει η ώρα του τελικού, ανεβαίνει και πιο πολύ η αδρεναλίνη στις τάξεις των ποδοσφαιριστών, που έχουν την ευκαιρία να ολοκληρώσουν τη σεζόν μ’ ένα τρόπαιο.

Το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν είναι, όμως στην ΑΕΛ εκτιμούν πως η ομάδα τους θα παρουσιαστεί έτοιμη για να διεκδικήσει το κύπελλο. Θα χρειαστεί μια ιδανική χημεία κάποιων στοιχείων στην τακτική που θα ακολουθήσει, όπως είναι η δύναμη, η συγκέντρωση, η αλληλοκάλυψη και η αποτελεσματικότητα. Οι λεπτομέρειες θα παίξουν μεγάλο ρόλο, απέναντι στον πρωταθλητή, που έχει φανερώσει πολλές δυνατότητες στην τρέχουσα περίοδο.

Οι γαλαζοκίτρινοι καλούνται να ξορκίσουν την κατάρα με τους χαμένους τελικούς αλλά και να παρουσιαστούν έτοιμοι να σπάσουν την έδρα του αντιπάλου τους. Ακόμη και με καλές εμφανίσεις η ΑΕΛ δυσκολεύεται να πάρει αποτέλεσμα στο ΓΣΠ, αλλά κάθε ματς είναι διαφορετικό. Το γεγονός πως έχουν εξασφαλίσει ένα από τα εισιτήρια για το Γιουρόπα Λιγκ, τους απαλλάσσει από το άγχος. Τους δίνει τη δυνατότητα να τα δώσουν όλα πιο ελεύθερα για να φύγουν νικητές από την πρωτεύουσα.

Κλειδί για να φθάσουν στον στόχο τους θα είναι η άμυνα. Αν καταφέρει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του ο Βοζίνια, θα έχει πιθανότητες η ΑΕΛ να πάρει αυτό που θέλει. Βέβαια για να μη δεχθεί έντονη πίεση από τον ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να έχουν καλή παρουσία όλοι οι ποδοσφαιριστές και κυρίως οι μέσοι. Εκεί θα πρέπει να αναδειχθεί και η προσωπικότητα των Γκαστανιάγα, Ντα Σίλβα και Αντάμοβιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ